BTC USD 35,460.5 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dajjal & bukti taubat ditutup - KEPUPUSAN SPESIS MANUSIA - Transhumanist World Order

Iblis

Active Member
Messages
1,192
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
ready untuk connect ke A.I.....






 
Sponsored Post

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,068
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,068
Reaction score
3,130
Points
261
Awards
1
Ni namanya da gila isim
Gara2 palatao kepada kepercayaan agama
Kiamat nak maii lah
Manusia bakal pupus lah

Bior le dia dtg
Apa nak takut
Da sampai masa
Hadap je lah
Takut mati naaa ke

Ustad2 yg bg ceramah kiamat pun tak palatoa mcm ni
Bernas betoi ang kali nie hahaha
 

Iblis

Active Member
Messages
1,192
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
geng2 yakjuj makjuj dah keluar... best nyer!!! bertuah hidup zaman ni ... brapa ribu tahun punya dok tunggu zaman yang semua nabi dari awal sampai akhir doakan! šŸ˜…



Hingga apabila terbuka tembok (etika dan perundangan) yang menyekat Yakjuj dan Makjuj, serta mereka meluru turun dari tiap-tiap tempat yang tinggi (pemerintah-pemerintahan dunia dengan kekuatan Artificial Intelligence dan Transhumanist). Dan hampirlah datangnya janji hari kiamat yang benar, maka dengan serta-merta pandangan mata orang-orang yang kufur ingkar terbeliak (sambil berkata dengan cemas): ā€œAduhai celakanya Kami. Sesungguhnya kami telah tinggal dalam keadaan yang melalaikan kami daripada memikirkan perkara ini, bahkan kami telah menjadi orang-orang yang menganiaya diri sendiriā€. (21.96-97)
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Latest Threads General Chat

Top
Log in Register