BTC USD 39,880.5 Gold USD 1,827.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

dah tak payah bazir duit beli akaun premium rapidshare!!

Joined
Aug 23, 2008
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
hi asalammualaikum....

kat cini saya nak memperkenalkan tool/software yang mana anda boleh download ape2 file dari rapidshare secara percuma dan tak ada limit...sebenarnya saya beli tool nie dari seorang hacker bernilai $35...tapi oleh kerana saya nie perihatin kat member cg saya turunkan harga mengikut pengiraan di bawah...so sesapa nak leh pm saya(cg massage)pembayaran hanya melalui akaun lr/paypal/egold...nie ada screen shot..

6-1.jpg


1-15 orang pembeli utama harga $5
15-30pembeli kedua $10
seterusnya $15...

pkai nie lagi jimat..tak payah beli akaun premium..
 
Last edited:
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
kalo xde LR/Paypal/EG camne??

mana SC?
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
prihatin? ingatkan percuma tadi.. :p
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
bg aku demo la.. aku bg testi nnt
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
hehehe.. boleh buat batch download tak ni?

cth kalo movie ada 25 parts. aku nak setting utk donlod 4 parts in a time. then tgal je laptop aku biar dier download sendiri smpai abis sume parts tu.

:D
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
share2 takleh ke? :D
dulu2 byk dah software cenggini.. tahan la sminggu dua pastu RS detect abeh kantoi smua.. huhuu..
yg ni aku tatau la cemana progress..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register