[DAH TAK BUAT] Supplier stationary dan servis printing

CG Sponsors




ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Assalamua'laikum.

Saya mohd hanis bin jaludin wakil dari syarikat AMIRUL NIZAM ENTERPRISE SDN. BHD. menawarkan segala jenis printing servis dan membekalkan pelbagai alat tulis.

Sebarang pertanyaan anda boleh ajukan di sini. Sekian Terima Kasih :)

:)cgrock



+info

Best price untuk long term :)

1st oder punya harga ( Next oder boleh turun lagi :) )


brouchere A5 2sided art paper 85gsm 4color 10kpcs..dsign da ada (art paper kilat punya)

16 sen


sijil penyertaan 500pcs A4

80sen

banner/bunting 1sqf (best quality)
RM5



:)cgrock
Just direct contact saya kalau ada apa nak tanya :)

013 - 9755 013
Mohd Hanis​
 
Last edited:
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
AMIRUL NIZAM ENTERPRISE SDN. BHD. adalah sebuah syarikat 100% milik Bumiputra. Syarikat ini menjalankan perniagaan pengedaran dan peruncitan berlesen didalam rangkaian mengedarkan alatulis, peralatan sekolah, syarikat-syarikat.

AMIRUL NIZAM ENTERPRISE SDN. BHD. juga ada membekalkan kertas, alatulis, dan barang-barang komputer terus dari kilang. Maka, anda boleh membeli atau memborong pelbagai produk yang dikehendaki dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. :)

Ada sebarang pertanyaan lagi? :)

:)cgrock
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
kedai kat mana bro?
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Sahabat sekalian, ini contoh jenis kertas yang kami ada bekalkan:

Kertas untuk fotostat
Kertas Warna
Kertas Tebal
Kertas Sticker
Kertas Nipis
Kertas Warna Bercorak
Fancy Cover

:)cgrock
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
berminat untuk mendapatkan perkhidmatan printing....

spt flyers... banner... banting... dll... :D

khidmat design ader sekali ker?

Terima kasih atas soalan anda :)

Kedai kami di seksyen Shah Alam. Tuan berminat? :)
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
berminat untuk mendapatkan perkhidmatan printing....

spt flyers... banner... banting... dll... :D

khidmat design ader sekali ker?

Owh terima kasih encik mattop :)

Sebelum tu boleh saya dapatkan contoh flyers, banner, banting dll tu? :)

Berapa banyak nak printing? 1000? 2000? :D

Ya, Khidmat design juga ada :)

:)cgrock

P/s: saya benar-benar berhajat nak datang kedai mattop nanti. Nak rasa sebab gerammmm ramai kata sedap #:-S
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
cth flyers tuh memang ader... tp org umah yg buat... biasa2 jer...

ingat nak mintak designkan sekali... :D

kalau kertas biasa.... A4 bahagi 2, depan belakang.... 1000pcs berapa RM anggaran>?:D

Owh terima kasih encik mattop :)

Sebelum tu boleh saya dapatkan contoh flyers, banner, banting dll tu? :)

Berapa banyak nak printing? 1000? 2000? :D

Ya, Khidmat design juga ada :)

:)cgrock

P/s: saya benar-benar berhajat nak datang kedai mattop nanti. Nak rasa sebab gerammmm ramai kata sedap #:-S
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
cth flyers tuh memang ader... tp org umah yg buat... biasa2 jer...

ingat nak mintak designkan sekali... :D

kalau kertas biasa.... A4 bahagi 2, depan belakang.... 1000pcs berapa RM anggaran>?:D
Sahabat,

A4 bahagi 2 tu namanya size A5 :)

Saya cadangkan buat 2000 terus. Sebab ini quotationnye:

OFFSET PRINTING

- 2000 PCS
- A5
- depan belakang
- colour

hanya 13 sen sekeping sahaja !!!

:)cgrock

Apa pandangan anda? :-?
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Sahabatku sekalian,syarikat AMIRUL NIZAM ENTERPRISE SDN. BHD. juga mencetak :

  • Kad Kahwin
  • Kad Perniagaan
  • Banner
  • Bunting
  • Calendar
  • Oragnizer
  • Diary

:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register