[DAH TAK BUAT] Perkhidmatan Menghantar Flyers di kawasan Shah Alam

CG Sponsors




ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Siapa ada flyers nak dihantar, boleh request kepada saya :) Kemudian kita boleh bincang lagu mana.

Satu flyers = 6 sen :D

Antara kawasan yang kami focus ialah seksyen 17, seksyen 18, seksyen 19, seksyen 20, seksyen 23, dan seksyen 24 sahaja.

Lain-lain seksyen insya Allah boleh di bawa berbincang :)cgrock

Takde nak tipu kata buang dalam longkang lah, sekali bagi sampai lebih 2 keping lah, dan sebagainya...


Perkhidmatan ni akan di buka dan di tutup pada bila-bila masa sahaja.

Ada sapa-sapa berminat?

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
ada sapa berminat untuk perkhidmatan yang saya tawarkan ni? :)
 

tahir85

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
peniaga yg suka buat marketing guna flyers ni, perniagaan MLM , ALong, niaga komputer erm apa lg ek..
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
peniaga yg suka buat marketing guna flyers ni, perniagaan MLM , ALong, niaga komputer erm apa lg ek..
er... tak kisah pun kot. ada sapa berminat, leh je... contoh nak promote atau nak promosi suatu barangan ke :D

Er.. pagi tadi tengah-tengah bagi, ada seorang pemuda mintak hantar flyers dia jugak. :)

:)cgrock
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
er... tak kisah pun kot. ada sapa berminat, leh je... contoh nak promote atau nak promosi suatu barangan ke :D

Er.. pagi tadi tengah-tengah bagi, ada seorang pemuda mintak hantar flyers dia jugak. :)

:)cgrock
klau boleh buat ka bangi kan ker best...#:-S
 

arulgit

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,061
Reaction score
13
Points
25
ya ahib..
hang anta flyers jln kaki ka?
 

habibyana

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2007
Messages
463
Reaction score
0
Points
10
klu area kuantan best gak hanis :) blh ana tolong anta dlm bisnes ni :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register