BTC USD 49,144.3 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dah Pening Dah Depa!!!

JeBaTeRaWiS

Active Member
Messages
1,267
Joined
Oct 15, 2008
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
Aku ada tengok iklan digi switch, xkira no hang bermula dengan apa,
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi dg..

selang 2 - 3 hari lepas tuh, ada plak iklan celcom..
matlamat diserupa jugak...
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi celcom..

lepas tuh, ari ni plak aku dapat spam SMS,
dari u mobile, ajak aku bertukar network...

pening2...
hampa xrasa macam susah ka kalau kita pakai no lain, tapi syarikat len..
malsud aku, skrg klu pkai 013 @ 019, kompom kita tau celcom...

Lepaih Ni XPening Ka Kita???
Aku Dah Pening...
Anda Bagaimana??


:D :D :D :D :D :D
 
Last edited:
Sponsored Post

Kehidupan

CG Top Poster Club
Messages
25,111
Paid Membership
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
yang jual topup guna eload la lebih pening nnt....

huk3...
 

eidod

Active Member
Messages
1,364
Joined
Apr 4, 2007
Messages
1,364
Reaction score
5
Points
25
#:-S#:-S#:-S
pening, bengong, blur semua ader...


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

dragger

Super Active Member
Messages
8,548
Joined
Aug 29, 2008
Messages
8,548
Reaction score
35
Points
70
yg susah tu telco sbb bnyk keja kena wat. service kena tip top. nombor kita kn mainten ja.u mobile jgn ambik. service down to earth
 

epbx

Super Active Member
Messages
7,015
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
yang lawak iklan celcom........
harith jd badut digi
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Messages
14,648
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
aku dah pening... aku kekal ngan celcom setakat ni... tak tahu la...
 

fdhm2u

Active Member
Messages
2,053
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2,053
Reaction score
1
Points
25
tapi maxis tak buat pun iklan switch tu kan?
kenapa agaknya yer?
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Aku ada tengok iklan digi switch, xkira no hang bermula dengan apa,
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi dg..

selang 2 - 3 hari lepas tuh, ada plak iklan celcom..
matlamat diserupa jugak...
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi celcom..

lepas tuh, ari ni plak aku dapat spam SMS,
dari u mobile, ajak aku bertukar network...

pening2...
hampa xrasa macam susah ka kalau kita pakai no lain, tapi syarikat len..
malsud aku, skrg klu pkai 013 @ 019, kompom kita tau celcom...

Lepaih Ni XPening Ka Kita???
Aku Dah Pening...
Anda Bagaimana??


:D :D :D :D :D :D

abaikan saja semua SMS tu buang masa baca saja lepas tu nak fikir2 pula kan dah pening
 

Dzil77

Active Member
Messages
1,908
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,908
Reaction score
1
Points
20
Memang pening la nnti... :mad:

Contoh penyebab pening ;
sebelum ni klau kita guna line [email protected] dah tentu dari celcom, so klau kita call ke no [email protected] mesti dapat rate rendah, klau call 012,016,104++ rate dia tinggi plak...
Tapi lpas ni klau kita pkai line celcom n call no [email protected] maybe org tu pkai line maxis @ digi... cukup bulan bil melambung plak! ~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register