BTC USD 23,017.9 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dah Pening Dah Depa!!!

JeBaTeRaWiS

Active Member
Messages
1,267
Joined
Oct 15, 2008
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
Aku ada tengok iklan digi switch, xkira no hang bermula dengan apa,
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi dg..

selang 2 - 3 hari lepas tuh, ada plak iklan celcom..
matlamat diserupa jugak...
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi celcom..

lepas tuh, ari ni plak aku dapat spam SMS,
dari u mobile, ajak aku bertukar network...

pening2...
hampa xrasa macam susah ka kalau kita pakai no lain, tapi syarikat len..
malsud aku, skrg klu pkai 013 @ 019, kompom kita tau celcom...

Lepaih Ni XPening Ka Kita???
Aku Dah Pening...
Anda Bagaimana??


:D :D :D :D :D :D
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,896
Points
591
Aku ada tengok iklan digi switch, xkira no hang bermula dengan apa,
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi dg..

selang 2 - 3 hari lepas tuh, ada plak iklan celcom..
matlamat diserupa jugak...
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi celcom..

lepas tuh, ari ni plak aku dapat spam SMS,
dari u mobile, ajak aku bertukar network...

pening2...
hampa xrasa macam susah ka kalau kita pakai no lain, tapi syarikat len..
malsud aku, skrg klu pkai 013 @ 019, kompom kita tau celcom...

Lepaih Ni XPening Ka Kita???
Aku Dah Pening...
Anda Bagaimana??


:D :D :D :D :D :D

abaikan saja semua SMS tu buang masa baca saja lepas tu nak fikir2 pula kan dah pening
 

Dzil77

Active Member
Messages
1,908
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,908
Reaction score
1
Points
20
Memang pening la nnti... :mad:

Contoh penyebab pening ;
sebelum ni klau kita guna line [email protected] dah tentu dari celcom, so klau kita call ke no [email protected] mesti dapat rate rendah, klau call 012,016,104++ rate dia tinggi plak...
Tapi lpas ni klau kita pkai line celcom n call no [email protected] maybe org tu pkai line maxis @ digi... cukup bulan bil melambung plak! ~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register