BTC USD 67,247.0 Gold USD 2,344.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dah Pening Dah Depa!!!

JeBaTeRaWiS

Active Member
Messages
1,267
Joined
Oct 15, 2008
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
Aku ada tengok iklan digi switch, xkira no hang bermula dengan apa,
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi dg..

selang 2 - 3 hari lepas tuh, ada plak iklan celcom..
matlamat diserupa jugak...
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi celcom..

lepas tuh, ari ni plak aku dapat spam SMS,
dari u mobile, ajak aku bertukar network...

pening2...
hampa xrasa macam susah ka kalau kita pakai no lain, tapi syarikat len..
malsud aku, skrg klu pkai 013 @ 019, kompom kita tau celcom...

Lepaih Ni XPening Ka Kita???
Aku Dah Pening...
Anda Bagaimana??


:D :D :D :D :D :D
 
Last edited:
Sponsored Post

Aku ada tengok iklan digi switch, xkira no hang bermula dengan apa,
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi dg..

selang 2 - 3 hari lepas tuh, ada plak iklan celcom..
matlamat diserupa jugak...
012 @ 013 @ 016 @ 017 @ 018 @ 019, boleh bertukar jadi celcom..

lepas tuh, ari ni plak aku dapat spam SMS,
dari u mobile, ajak aku bertukar network...

pening2...
hampa xrasa macam susah ka kalau kita pakai no lain, tapi syarikat len..
malsud aku, skrg klu pkai 013 @ 019, kompom kita tau celcom...

Lepaih Ni XPening Ka Kita???
Aku Dah Pening...
Anda Bagaimana??


:D :D :D :D :D :D

abaikan saja semua SMS tu buang masa baca saja lepas tu nak fikir2 pula kan dah pening
 
Memang pening la nnti... :mad:

Contoh penyebab pening ;
sebelum ni klau kita guna line 019@013 dah tentu dari celcom, so klau kita call ke no 019@013 mesti dapat rate rendah, klau call 012,016,104++ rate dia tinggi plak...
Tapi lpas ni klau kita pkai line celcom n call no 109@013 maybe org tu pkai line maxis @ digi... cukup bulan bil melambung plak! ~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register