BTC USD 49,068.4 Gold USD 1,786.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Dah Dijual)MODENAS Kriss 110cc

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
Motor dah dijual. thanks to all
 
Last edited:
Sponsored Post

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
takder sesaper berminat? harga boleh nego sampai negro
 

zeal_tech

Super Active Member
Messages
7,890
Paid Membership
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,890
Reaction score
11
Points
65
x mention pon location mana...tahun bile reg...??
 

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
location gombak, tahun 98-99

offer sebelom akhir tahun RM1750

siapa cepat die dapat
 
Last edited:

balang

Super Active Member
Messages
7,492
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,492
Reaction score
104
Points
83
location gombak, tahun 98-99

offer sebelom akhir tahun RM1750/nett

siapa cepat die dapat

mahal beno kau jual ni tt, da lebih 10 tahun, pastu kriss basic lak tu, baik angkat honda wave yang takder brake disk depan tu, baru 3 riban lebih, tahan pun tahan,..kalau kau jual dalam Rm400 aku rasa boleh la kot..sebab da sepuluh tahun da,:)cgrock:)cgrock
 

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
hahaha harga yang lawak le... takper aku tak jual urgently, base on market price, kris 110 paling rendah pon takde sport rim kondisi yg hummm paham2 la kan 1200-1300. so kalau berminat nak beli call la, kalau tak takper aku tk paksa. kalau baru pon dok liking tak jaga nak buat aper pakai 10 ari rosak, hehehe,

noted, offer tertinggi skrng ni rm1550.
any buyers lg just letak rega...

tengok la bro rega2 ni, http://www.mudah.my/li?ca=8_s&th=1&q=kriss+110&cg=1040&w=1

kalau tak servey jgn main cakap/agak2 je.
 
Last edited:

balang

Super Active Member
Messages
7,492
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,492
Reaction score
104
Points
83
hahaha harga yang lawak le... takper aku tak jual urgently, base on market price, kris 110 paling rendah pon takde sport rim kondisi yg hummm paham2 la kan 1200-1300. so kalau berminat nak beli call la, kalau tak takper aku tk paksa. kalau baru pon dok liking tak jaga nak buat aper pakai 10 ari rosak, hehehe,

noted, offer tertinggi skrng ni rm1550.
any buyers lg just letak rega...

tengok la bro rega2 ni, http://www.mudah.my/li?ca=8_s&th=1&q=kriss+110&cg=1040&w=1

kalau tak servey jgn main cakap/agak2 je.


hahahaha..okeh sori bro, aku saje je melawak ngan ko kat atas tadi, kita still kawan kan, kan?:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register