To Sell Daftar Unifi! 30Mbps : RM 89! Guna free sampai Dis 2019, Jan 2020 baru bayar bil!

Recommended Brokers


lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,324
Reaction score
485
Points
131
Salam Sejahtera.

Saya merupakan ejen yang berdaftar dengan TM dan dapat membantu anda untuk mendaftar perkhidmatan Unifi. Saya akan bantu anda daripada pendaftaran sehinggalah pemasangan selesai dengan TANPA APA APA BAYARAN. SEMUANYA PERCUMA. Tiada yuran pemasangan, pengaktifan dan lain lain. PM saya untuk maklumat lanjut!

Buat apa buang MINYAK, MASA dan TENAGA untuk ke TM Point kalau semuanya boleh daftar di rumah?


:)

HARGA PAKEJ HOME:

UNIFI 30MBPS : RM 89 SEBULAN
UNIFI 50MBPS : RM 99 SEBULAN
UNIFI 100MBPS: RM 129 SEBULAN; TAMBAH BOX HYPPTV PAKEJ ULTIMATE: RM 159 SEBULAN!
UNIFI 300MBPS: RM 199 SEBULAN TERMASUK BOX HYPPTV DAN PAKEJ ULTIMATE.

Semua pakej kuota UNLIMITED


Promo hujung tahun: Daftar sekarang, guna free sampai Disember 2019. Januari 2020 baru bayar bil!


HARGA PAKEJ BIZ:

UNIFI BIZ 10MBPS: RM 179!
UNIFI BIZ 30MBPS: RM 249!
UNIFI BIZ 50MBPS: RM 299!
UNIFI BIZ 100MBS: RM 349!


Pakej HyppTV:


(PAKEJ PROMO DAPAT SEMUA CHANNELS DI ATAS. TAK CUKUP CHANNELS? ADA BANYAK LAGI CHANNELS YG BOLEH DILANGGAN KEMUDIAN!)

Kini pelanggan Unifi akan dapat langganan iFlix percuma selama setahun! Boleh stream dan download movies serta series sampai lebam.

Apa itu iFlix? Boleh rujuk sini: www.iflix.com



Untuk pakej Unifi, pakej termasuk dekoder TV dan channels basic. Unifi mempunyai perkhidmatan TV digital dan kalis hujan tidak seperti Astro. TV Unifi merupakan alternatif kepada Astro. Percuma freeview semua channels 1 BULAN kepada customer baru.



PM atau hubungi saya 017-7835227 (SMS dan Whatsapp SAHAJA), https://www.wasap.my/60177835227 kalau berminat! :)

Testimoni:


salam bro.. umah saye baru je masuk unifi nie.. tq bro sebab cepatkan proses pasang unifi.. tq tq...
UP utk TT....streamyx blum psang lagi tapi servis mmg cepat...
Servis terbaik TT...

aku punya streamyx dah pasang 4MBps
tq.. kawe punya dah pasang, mudah, cepat dan senang...
servis terbaik bro..
memang trbaik..
service tt mmg cepat n mantap..
senang n mudah pula tu..
tq tt,rumah den dah settle unifi jumaat lepas lg tpi x brkesempatan nk online shari dua ni..skali lg.tqvm tt
thanks TT..
servis terbaikk..
Genap seminggu seperti yg dijanjikan,

stimix dah pasang kat rumah aku..

Terbaik ni:)cgrock
salam bos...streamyx br siap pasang td..syoknye...hihihi...cuma tepon tk dpt lg..dia kata abis stok..mgu dpn diaorg bg..kalo lupa dia suruh call blk...kiranya bln ni tkyh byr ek...best2...mai2 kita pasang...:)):)):))
unifi da siap pasang smlm.reg ngan tt jer.mantap x perlu ke tm reg
Jika tiada masalah, pemasangan dijamin siap dalam masa 3-10 hari selepas pendaftaran. Pemasangan akan mengambil sedikit masa jika terdapat masalah port.

Mulai 29/04/2013, caj utk relocation (PINDAH RUMAH) dimansuhkan. Jadi kalau nak berpindah, boleh transfer FREE tanpa sebarang caj.
 
Last edited:
Sponsored Post

exaimbp

Fun Poster
Joined
Sep 26, 2011
Messages
229
Reaction score
2
Points
20
salam, nk tanye area blok nilam sari (blok 52-58) shah alam seksyen 7, jalan plumbum,dh ade coverage unifi ke blom?

kalau blom ade lg, streamyx 4Mbps ade ke?
 
Last edited:

phv2787

Legendary Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
15,585
Reaction score
94
Points
120
Salam Sejahtera.

Saya merupakan ejen yang berdaftar dengan TM dan dapat membantu anda untuk mendaftar perkhidmatan Unifi, Streamyx atau pun talian telefon rumah TM. Saya akan bantu anda daripada pendaftaran sehinggalah pemasangan selesai dengan TANPA APA APA BAYARAN. SEMUANYA PERCUMA. Tiada yuran pemasangan, pengaktifan dan lain lain. PM saya untuk maklumat lanjut!

:)
percuma.....:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register