Daftar Maxis Fibre / Time Fibre & dapatkan Rebat Tunai

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

notrexdame

Permanently Banned
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,168
Reaction score
63
Points
525

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,120
Reaction score
44
Points
35
aik!!!! dah naik ker???? aku tengok minggu lepas harga RM118... serius...
thread sebelah pun ada klo tak silap RM118. aku pun jumpe kt booth dia RM118. mungkin pakej dah lain kot. ni siap call sume.
 

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,120
Reaction score
44
Points
35
adoiii...dah naik pulak rege...cissssss

**boleh ejas waiver kot sbb rega sewa dah naik...

aku nak kensel unifi..kot maxis boleh waived aku sedia tuk BERTUKARRR....hehehe
skang upah pasang bagai sume free kate nye. ce usha website die..:D
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,869
Reaction score
12
Points
25
tumpang tanye TT ..

tempoh masa untuk register sampai lah pemasangan + pengaktifan ambil masa berapa lama ye?

kalau subscribe maxis fibre nih , line telekom yang tengah dok pakai nih bleh cancel la ek sebab package ni dtg skali no telefon kan?

ps: teringin sangat nak tengok screenshot speedtest pengguna maxis fibre ni. nyum3x~
 
Sponsored Post
Top
Log in Register