BTC USD 55,913.1 Gold USD 1,819.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Currency Meter Trading System

Sponsored Post

Viper

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2007
Messages
557
Reaction score
44
Points
20
Tq bro sharing sftware ni,blh detailkan ckit x cara penggunaan nye..yg saya paham kene buka mt4 dulu baru buka software ni kn?:)paid

Buka Mt4 dulu pastu pergi ke Tools -> Options -> tick pada Enable DDE Server -> klik ok siap.
 

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
Buka Mt4 dulu pastu pergi ke Tools -> Options -> tick pada Enable DDE Server -> klik ok siap.

terima kasih bro,
nak tanya mcm mane nak gune Forex Grail nie,
ok lepas sy tick enable DDE server tuh,
selanjutnya nak buat ape pulak bro?

ade ebook dia tak?
setahu saya dia ade ebook bro,
boleh kongsi tak ebook tuh
 

Viper

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2007
Messages
557
Reaction score
44
Points
20
terima kasih bro,
nak tanya mcm mane nak gune Forex Grail nie,
ok lepas sy tick enable DDE server tuh,
selanjutnya nak buat ape pulak bro?

ade ebook dia tak?
setahu saya dia ade ebook bro,
boleh kongsi tak ebook tuh

Install dulu nanti ada ebook dia bundle sekali tu

Dah siap setup mt4 ...buka saja Forex Grail tu...dah boleh guna
 

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
viper, kenapa sy download dia keluar message nie?

3021-Either BOF or EOF, or the current record has been deleted.
Requested operation requires a current record./frmMeter / GetTotalStrengh
 

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
Install dulu nanti ada ebook dia bundle sekali tu

Dah siap setup mt4 ...buka saja Forex Grail tu...dah boleh guna

ok sy install forex grail nie,
dan dah tick DDE server but still kuar mesagge error:((
mcm mane nak buat nie?

bace ebook dia td, feed utk MT4 hilang, mane nak cari feed MT4 nie
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
apa kegunaan dia ni? ble tambah pip hijau ke?
 

matfx

Active Member
Joined
Sep 17, 2007
Messages
1,851
Reaction score
141
Points
33
ok sy install forex grail nie,
dan dah tick DDE server but still kuar mesagge error:((
mcm mane nak buat nie?

bace ebook dia td, feed utk MT4 hilang, mane nak cari feed MT4 nie

Saya dah run, software tu ok.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20740
USD / JPY
109.162
GBP / USD
1.39206
USD / CHF
0.90767
USD / CAD
1.21809
EUR / JPY
131.802
AUD / USD
0.77656

CG Sponsors




Top
Log in Register