Curi wang isteri bayar hutang kahwin

CG Sponsors




zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020


MUAR – Buntu mahu menyelesaikan baki hutang semasa berkahwin Februari lalu, seorang lelaki tergamak mencuri barang kemas dan wang tunai isterinya sendiri sebelum membuat laporan polis palsu mengatakan dia dirompak pada malam Selasa lalu.

Sebelum itu, suspek, 22, seorang pemandu lori membuat laporan polis mendakwa dia dirompak ketika pulang kerumahnya di Taman Temiang Jaya, Jalan Kim Kee di sini pukul 8.40 malam.

Timbalan Ketua Polis Daerah Muar, Supritendan Lee Choon Guan berkata, hasil siasatan bagaimanapun mendapati keterangan suspek mencurigakan sebelum lelaki itu mengaku mencuri barangan kemas dan wang tunai milik isterinya yang berusia 32 tahun.

“Ketika disoal siasat, suspek mendakwa diserang tiga lelaki warga asing yang bersenjatakan senapang patah dan parang ketika pulang ke rumah.

“Namun keterangannya didapati meragukan sebelum polis menemui barangan kemas dan wang tunai berjumlah RM2,017 di dalam sebuah beg galas yang disembunyikan dalam but kereta Perodua Kancil milik suspek,” katanya kepada pemberita semalam.


sumber
 
Sponsored Post

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
tah2 nk buat berjudi, kata ler hutang kawin...
kalu hutang kawin nape la dia xdiskuss ngan bini dia
mtk pinjam [email protected] bini dia xkasi?
 

miana87

Fun Poster
Joined
May 22, 2008
Messages
476
Reaction score
4
Points
15
ni takde otak ..
tak kan laa bini die tak leh nak di bawak bincang kan ...
pastu berani2 je wat laporan palsu ... bengong ~
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
hehehhehe.,..,,.panjang gak akal die..tp kantoi laks...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
macam ni kes pun ada. eeii
 

LeptoSpyra

Active Member
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,013
Reaction score
2
Points
25
sorok dalam kereta, mana tak kantoi. hahaha~ adoi lawak.. kalau tak mampu, jangan berhutang time kawin. Nikah yang penting. Susahkan polis je
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
sorok dalam kereta, mana tak kantoi. hahaha~ adoi lawak.. kalau tak mampu, jangan berhutang time kawin. Nikah yang penting. Susahkan polis je
itu la nak kawin ngan berhutang ... kan dah pening
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
ni takde otak ..
tak kan laa bini die tak leh nak di bawak bincang kan ...
pastu berani2 je wat laporan palsu ... bengong ~
laki dia bijak .. sampai kantoi ... nasib2
 

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
Macam tu punya perangai pun ada..tak pasal2 je tido lokap..:eek::))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register