BTC USD 59,630.9 Gold USD 1,802.27
Time now: Jun 1, 12:00 AM

cuma nak tanya...procedure sahkan kereta spore.

1218

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2009
Messages
278
Reaction score
0
Points
10
sesiapa yg boleh keluarkan document untuk kereta thai atau spore dgn dapat number plat msia.boleh pm saya. sahkan kenderaan tu di msia.janji yg kelearkan garan , boleh renew road tax .
 
Last edited:
Sponsored Post

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,418
Reaction score
4
Points
25
best tuh...klu ade runner yg leh buat...make sure legal otr....tp kena ade cash bnyk kots....
 

nasuha_2007

Active Member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
2
Points
25
cuba tt jengah2 thread keter murah bro aurafx,
stkt ni kat CG, dia sorang jer yg offer service tu,
ko dah cuba PM dia ker?...ker dia tak reply :))
 

1218

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2009
Messages
278
Reaction score
0
Points
10
cuba tt jengah2 thread keter murah bro aurafx,
stkt ni kat CG, dia sorang jer yg offer service tu,
ko dah cuba PM dia ker?...ker dia tak reply :))

pm tak masuk.sudah penuh.thanks bro. cuma rasa syang la , suma ambil kereta tu jual sparepart sja.
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
pm tak masuk.sudah penuh.thanks bro. cuma rasa syang la , suma ambil kereta tu jual sparepart sja.

aku pn m'cari gak ni bro..yg betul2 selamat..bro aura ada buat tp lom kuar lg result..
 

1218

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2009
Messages
278
Reaction score
0
Points
10
aku pn m'cari gak ni bro..yg betul2 selamat..bro aura ada buat tp lom kuar lg result..

itula bro.kalau bro ada apa2 maklumat, kita boleh share dekat sini. kalau tak leh,kita guna pm.janji boleh buat shj.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register