BTC USD 26,590.7 Gold USD 1,925.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

CUEPECS Dana Restu (Great Eastern)

Sponsored Post

Sape tau, pasal skim ni..utk kakitangan kerejaan besanye..
aku dah masuk, skang nak withdraw duit..Bukan takaful ni..


brapa hengget ko byr bulan2?

Dah tgk coverage dia? Cover kritikal illness..masuk spital, byr dulu..claim kemudian..kalau bil RM20ribu, mana nak cekau?
 
Sape tau, pasal skim ni..utk kakitangan kerejaan besanye..
aku dah masuk, skang nak withdraw duit..Bukan takaful ni..

x silap kawe yg ni bukan IL produk - kalau sblm 2 thn, x da cash value....

salam...

haris

ps : Ceupac yg skim ni tak bising pulak - gomen nak buat Critical illness melalui EPF bising dan sekat pulak !!! mcm ada kepentingan peribadi je org2 kat ceupac tu :mad::mad:
 
yg aku masuk ni murah je RM33..
CI, Accident ade..
rasenye dah 2 tahun lebih aku masuk..
agen tu cakap, masa aku mula2 masuk tu..
ade panel syariah, tp bukan takaful..ade ke?

syarat nak keluar duit kecemasan, mesti menyumbang
12 bulan..aku dah lebih tempoh tu dah..tu
yg nak withdraw masuk takaful lak..or buat bisnes lain
tp byk mane la kan..
 
yg aku masuk ni murah je RM33..
CI, Accident ade..
rasenye dah 2 tahun lebih aku masuk..
agen tu cakap, masa aku mula2 masuk tu..
ade panel syariah, tp bukan takaful..ade ke?

syarat nak keluar duit kecemasan, mesti menyumbang
12 bulan..aku dah lebih tempoh tu dah..tu
yg nak withdraw masuk takaful lak..or buat bisnes lain
tp byk mane la kan..

Salam,

Nak beli insurans macam tu Prudential pun bleh offer tp yang paling penting sbnrnya Medical card tu. Kalo xde medical card cubo cito cmano nk byr bil hospital bang? kena bil 30k habis duit pampasan Critical Illness hospital sebat. Itupun kalo Critical Illness, klo bkn cmano nk tolong...

Alhamdulillah hari ni dapat close 3 case kat kastam kelana jaya total RM450 sebulan. Syukur rezki Allah bagi.

Ismanizam Sapuan
013.7011.443
[email protected]
Prudential Assurance M Berhad
Prudential BSN Takaful Berhad
(Protection+Saving+Medical)
 
yg aku masuk ni murah je RM33..
CI, Accident ade..
rasenye dah 2 tahun lebih aku masuk..
agen tu cakap, masa aku mula2 masuk tu..
ade panel syariah, tp bukan takaful..ade ke?

syarat nak keluar duit kecemasan, mesti menyumbang
12 bulan..aku dah lebih tempoh tu dah..tu
yg nak withdraw masuk takaful lak..or buat bisnes lain
tp byk mane la kan..

ada ke saving? aku doubtful betul laaa dgn budak ceupacs yg promote kat cikgu2 nie..kdg2 ada info terselindung
 
Salam,

Nak beli insurans macam tu Prudential pun bleh offer tp yang paling penting sbnrnya Medical card tu. Kalo xde medical card cubo cito cmano nk byr bil hospital bang? kena bil 30k habis duit pampasan Critical Illness hospital sebat. Itupun kalo Critical Illness, klo bkn cmano nk tolong...

Alhamdulillah hari ni dapat close 3 case kat kastam kelana jaya total RM450 sebulan. Syukur rezki Allah bagi.

Ismanizam Sapuan
013.7011.443
[email protected]
Prudential Assurance M Berhad
Prudential BSN Takaful Berhad
(Protection+Saving+Medical)

off topic : Bro Ko selalu main area Kastam Kelana Jaya tu ke?
macam mana sambutan?
Dulu aku kerja kat sana laa...sape agaknya ko close tu ekk..ntah-2 kawan-2 aku gak hehehe:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register