BTC USD 43,082.6 Gold USD 1,817.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

"Cucuk Vaksin, Baik Jadi Mat Pet"- Rita Rudaini Dakwa Diri Insan Terpilih oleh Tuhan

Sponsored Post

Fayafa

Active Member
Messages
2,349
Joined
May 21, 2017
Messages
2,349
Reaction score
846
Points
81
buat org troll ja ritrud bwk kuaq stmt mcm tu
 

Attachments

  • 075227aij3v1une1yuueiv.jpg
    075227aij3v1une1yuueiv.jpg
    203.3 KB · Views: 6

a b c d e f

Super Active Member
gem
Messages
8,386
Joined
Oct 28, 2010
Messages
8,386
Reaction score
1,065
Points
151
Rita Rudaini kembali lagi dalam drama vaksin yang entah keberapa episod dah.

Ramai dah meluat tapi masih banyak lagi rupanya yang dia nak cakap berkenaan isu ini
075556mfaeqj22wsexgusg.jpg

Dalam video yang tular di media sosial, Rita kata dia antara insan yang terpilih sebab terhindar dari vaksin.

"Kami nak habaq, kita sebenarnya insan terpilih, Tuhan bukak mata kita, Dia tak pilih orang yang pakai lebai ka, pakai jubah ka, belajaq kat London ka, Oxford ka pejadah semua, Tuhan berkehendak sesiapa saja yang Dia nak bukak mata (tentang keburukan vaksin).
Rita juga mempersoalkan golongan yang dah ambil vaksin tapi masih lagi pelitup muka?

"Awat tak buka saja mask? Awat kena pakai sampai empat lapis?"
Malah Rita juga mempersoalkan mereka yang masih dijangkiti Covid-19 di set penggambaran walaupun sudah cukup dua dos vaksin.

Rita juga mendakwa golongan yang divaksin adalah golongan yang tak normal sebab tiap-tiap tahun kena cucuk vaksin
"Cucuk,cucuk, cucuk. Baik jadi penagih dadah je."

Marah sungguh ya Rita dengan vaksin.

Antara komen yang mencuri perhatian:
075227aij3v1une1yuueiv.jpg

Jemput, komen yang murni-murni ya-Cari
Kih kih.... komentar lejen.

Patut rr sesuai jadi isteri ke2, 3 atau 4.... kalau banyak sangat karenah kurangkan giliran.
Kalau jadi isteri tunggal, mungkin tak lama.
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Kih kih.... komentar lejen.

Patut rr sesuai jadi isteri ke2, 3 atau 4.... kalau banyak sangat karenah kurangkan giliran.
Kalau jadi isteri tunggal, mungkin tak lama.
Xpasti la skrg ni dia ego ke atau ignorance.. haha.. org dah hidup mcm biase.. mkn kt kedai..jln2 masuk mall, rentas negeri..dia masuk terperuk lg kt umah..
 

BandarSriSendayan

Fun Poster
Messages
788
Joined
Mar 14, 2021
Messages
788
Reaction score
244
Points
23
Xpasti la skrg ni dia ego ke atau ignorance.. haha.. org dah hidup mcm biase.. mkn kt kedai..jln2 masuk mall, rentas negeri..dia masuk terperuk lg kt umah..
Ni jenis otak tak nak buka untuk terima perubahan. Tak betul tu antivaksin cakap - kami tak perlu dine in, tak perlu rentas negeri, tak perlu naik flight.Masalah utama ada orang rezekinya bergantung pada orang dine in, bergantung kpd orang rentas negeri, bergantung pada flight, bergantung pada tempahan hotel.

Takkan nak bagi rakyat bergerak bebas tanpa vaksin. Kerajaan dah buat yang terbaik. Sampai bila nak pkp. Dengan vaksin je kita boleh hapuskan pkp. Sedih owner kedai makan kalau tak boleh dine in. Orang makan gaji sedap le cakap itu ini.
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Ni jenis otak tak nak buka untuk terima perubahan. Tak betul tu antivaksin cakap - kami tak perlu dine in, tak perlu rentas negeri, tak perlu naik flight.Masalah utama ada orang rezekinya bergantung pada orang dine in, bergantung kpd orang rentas negeri, bergantung pada flight, bergantung pada tempahan hotel.

Takkan nak bagi rakyat bergerak bebas tanpa vaksin. Kerajaan dah buat yang terbaik. Sampai bila nak pkp. Dengan vaksin je kita boleh hapuskan pkp. Sedih owner kedai makan kalau tak boleh dine in. Orang makan gaji sedap le cakap itu ini.
Itu la dia ckp ikut sedap dia..x fikir org lain.. skali Allah nk tunjuk kejap je tu kalau nk kena.. katekn la ade family meninggal kt luar negeri ke..xkn dia xnk tgk? Kalau xnk vaksin tu xpe la.. dia dgn pendirian dia.. tp xperlu la provoke or bising2 mcm dia je betul..
 

lats840

Active+ Member
gem
Messages
3,338
Joined
Mar 15, 2009
Messages
3,338
Reaction score
1,004
Points
111
Itu la dia ckp ikut sedap dia..x fikir org lain.. skali Allah nk tunjuk kejap je tu kalau nk kena.. katekn la ade family meninggal kt luar negeri ke..xkn dia xnk tgk? Kalau xnk vaksin tu xpe la.. dia dgn pendirian dia.. tp xperlu la provoke or bising2 mcm dia je betul..

Alaaa... Kalau jd mcm ni..
Dio buat2 la jd victim....
Di aniaya sbb tk vaksin...
Org vaksin a.k.a lalat memutuskan siratulrahim...

Alaaaaa....
Script biasa....
Jenis mcm ni, tk yah amik port sgt...
Org anti vaksin, dio anti vaksin...
Org amik separuh vaksin, dio amik separuh vaksin....
Org kunyah buah pelaga, dia kunyah buah pelaga...
Jenis ikut ikutan....
Artis sendu kan... Ni la caro nak promote diri....

Oppssss... Terkomen lak kek thread ilmiah ni...
Soorrrryyyyy.....
Hehehe..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register