To Sell csl blueberry promosi awal tahun-ade wifi-

CG Sponsors




fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115

csl hp made in malaysia
promosi awal tahun
csl blueberry
HARGA SIAP POSTAGE
5 ORANG PERTAMA YG BELI CSL BB NIE AKAN DAPAT 1 HADIAH MISTERI BERNILAI RM20
kepada yg berminat boleh
sms/pm/ym aku
0169627333
ym-fanleezx


CSL BLUEBERRY @9350
HP CSL PERTAMA YG ADE WIFI
PRICE-RM520
MEMORI 2GB FREE



CSL I8350
PRICE RM410
FREE 2GB MEMORI

SPEC


CSL i9000 (MINI)
PRICE-RM370
MEMORI 2GB

SPEC
 
Last edited:
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
korang tengok la dulu aku nak kuar makan jap jap lg sambong
 

kptm

Active+ Member
Joined
Mar 17, 2008
Messages
3,772
Reaction score
26
Points
30
member aku dah beli..
di kedai dia test dpt 3 channel TV, 8 radio ..
bila test di rumah.. dpt ntv7 je.. itu pun kabur..
radio satu pun tak dpt.. ha haaaa..
satu bandar di pusing cari signal.. sama je..
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Sume model ni ada wifi ke fanlee?
Mantop dah CSL skrg ni hehe
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
member aku dah beli..
di kedai dia test dpt 3 channel TV, 8 radio ..
bila test di rumah.. dpt ntv7 je.. itu pun kabur..
radio satu pun tak dpt.. ha haaaa..
satu bandar di pusing cari signal.. sama je..
menurut saya mungkin bro salah pilih negara nie mungkin bro pilih china bukan malaysia cuba bro chek setting tv dia bro:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register