CSI miami

CG Sponsors




kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,446
Reaction score
266
Points
141
hehhe...aku peminat tegar citer ni..sbb citer jalan citer yang best berbanding citer gerak khas yang hanya tahu tunjuk adegan polis bercakap sambil berjalan tu.Pelakon2 plak cantik dan seksi..:D jalan citer mmg best dan kita tak jangka ending dia camana. Season 6 dah abis mlm tdi kat astro.new season comin soon. sape yang ada link rapidshare leh kongsi tak.aku nak sedut season 7 punya.
 
Sponsored Post

gurucaca

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
hehhe...aku peminat tegar citer ni..sbb citer jalan citer yang best berbanding citer gerak khas yang hanya tahu tunjuk adegan polis bercakap sambil berjalan tu.Pelakon2 plak cantik dan seksi..:D jalan citer mmg best dan kita tak jangka ending dia camana. Season 6 dah abis mlm tdi kat astro.new season comin soon. sape yang ada link rapidshare leh kongsi tak.aku nak sedut season 7 punya.
pakcik pun suka:)cgrock
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
aku tgk akademi polis je:eek:
 

smartincome

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
2,571
Reaction score
0
Points
20
Saya pun suka......

Alonso , tak suka Gerak Khas ke?
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
hehhe...aku peminat tegar citer ni..sbb citer jalan citer yang best berbanding citer gerak khas yang hanya tahu tunjuk adegan polis bercakap sambil berjalan tu.Pelakon2 plak cantik dan seksi..:D jalan citer mmg best dan kita tak jangka ending dia camana. Season 6 dah abis mlm tdi kat astro.new season comin soon. sape yang ada link rapidshare leh kongsi tak.aku nak sedut season 7 punya.
kiter pun nak ler...kiter nie bukan CSI MIAMI yer, tiga2 CSI tuh kite suka gak tengok...tp yg paling best CSI MIAMI ler kiter paling suke tengok sebab Horatio tuh...relaks beb...:D:D:D
Dah ler citer tergantung jer smlm....kalau nak tunggu season 7 alamat tahun depan ler...:(:)((
 

IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
727
Reaction score
7
Points
15
alamak, korang tak tengok ker CSI Miami malam tadi?

Horatio mati kena tembak?

Last sekali dia tunjuk cermin mata pecah kesan luabng tembakan. kena tembek kat mata ker?
 

tuahhanani

Fun Poster
Joined
Nov 18, 2008
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
Saya pun peminat CSI, especially MIAMI & NY.
Horatio Caine & Mac Taylor.

Bila agaknya nak keluar season baru?
Tak sabar nak tunggu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register