To Sell Crystal Swarovski 100% Tulin Dari Austria

CG Sponsors




usahaone

Freshie
Joined
Jan 7, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Salam semua,

Bagi sesape yang berminat (terutamanya perempuan) dengan produk aksesori crystal Swarovski ni boleh la order dengan saya. Boleh jugak order untuk girlfriend, emak, kakak, cikgu dan yang sewaktu dengannya. Confirm diorang akan suka sebab aksesori crystal Swarovski ni mahal sangat kalau beli kat kedai. Boleh cecah sampai RM500 untuk seutas rantai. Biasanya orang suka beli crystal ni kat Kota Kinabalu ... memang glamer kat sana.

Tapi saya dah ke sana dan selidik dan belajar camne nak buat aksesori crystal ni. So sebab tu boleh buat sendiri dan sudah tentu lagi murah dari yang terdapat dipasaran sekarang.

Berikut saya letakkan contoh2 produk yang saya jual. Kalau letak semua kat sini nanti server carigold jadi lembab lak. Kalau nak tengok semua produk, boleh pergi hubungi saya di 019-2095076 atau email [email protected] untuk keterangan lanjut.

Berikut adalah antara koleksi terkini. No kod produk adalah(SBXXX)


SB066 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB067-069 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB070-071 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB072-075 Swarovski Crystal Bracelet


SB076-077 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB078-079 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB080 Swarovski Pearl With 14K Gold Filled Bracelet


SB081 Swarovski Pearl With 925 Silver Bracelet


SB082 Swarovski Pearl With 925 Silver Bracelet


SB083 Swarovski Pearl With 14K Gold Filled Bracelet


SB084 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB085 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB086 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB087 Swarovski Crystal With 925 Silver Bracelet


SB088 Swarovski Crystal With 925 Silver Bracelet


SB089 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet


SB090 Swarovski Crystal With 14K Gold Filled Bracelet



Sila nantikan koleksi baru sempena tahun baru 2009 yang akan dikeluarkan tidak lama lagi. Sabar-sabarlah menunggu ok! ;);)
 
Last edited:
Top
Log in Register