Crude/Brent Oil : Daily Technical And Fundamental Analysis By INSTAFOREX

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

Add801

Active Member
Joined
Sep 23, 2016
Messages
1,171
Reaction score
2
Points
25
Nampaknya dah lama x update info pasal minyak ni
 

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,142
Reaction score
4
Points
25
owner thread busy la kot. kalau yang trade minyak boleh juga tengok dekat page instaforex ada analisis pasal minyak
 

Add801

Active Member
Joined
Sep 23, 2016
Messages
1,171
Reaction score
2
Points
25
owner thread busy la kot. kalau yang trade minyak boleh juga tengok dekat page instaforex ada analisis pasal minyak
Bolehlah rujuk dekat page insta smbil2 tgk analisis yg lain juga
 

nasirngah

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2016
Messages
753
Reaction score
4
Points
15
apa khabar saudagar2 minyak minggu ni..macam mana market boleh terjun tak
 

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,142
Reaction score
4
Points
25
kalau tengok di chart crude oil nampaknya macam nak menaik je tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register