credit card rhb banking simplified

CG Sponsors




makitashi

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2008
Messages
222
Reaction score
0
Points
10
hai wargA CG semua,...
Saya merupakan staff rhb dan memperkenalkan kepada anda perkhidmatan perbankan seperti personal loan dan credit card..

credit card

Dengan menggunakan kad kredit Travel money daripada rhb bank,..anda akan menikmati :
5% cash rebate untuk isian petrol di mana mana stesen minyak di seluruh Malaysia setiap sabtu dan ahad minggu pertama..
2% cash rebate utk isiAN PETROL Di mana mana stesyen minyak di seluruh malaysia pada setiap hari kecuali sabtu &ahad minggu pertama setiap bulan.

Insuran kembara sehingga RM 4 JUTA apabila anda melancong ke luar negara.

berpeluang menebus tiket penerbangan Air Asia atau MAS SECARA PERCUMA melalui agen yang di laNtik.

10X Mata ganjaran setiap kali anda membeli belah di metrojaya,edmunser dan outlet2 yang mengambil bahagian.
Ada bannnnyak lagi kelebihan menggunakan kad kredit rhb bank..

untuk keterangan lanjut sila hubungi saya..

Pn Eira di talian 014-9019625
 
Sponsored Post

buytosell

Active Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,673
Reaction score
3
Points
25
dulu ader apply cc RHB nie...tapi tak approve..sebabnya aku tak tahulah...aku clear CTOS dengan ccris..agaknya pasal aku ader personal loan dengan rhb kot???? tapi citibank o.k jer....apply PL, pas tu apply cc dier pun dapat..janji payment kena cantekkk...
hai wargA CG semua,...
Saya merupakan staff rhb dan memperkenalkan kepada anda perkhidmatan perbankan seperti personal loan dan credit card..

credit card

Dengan menggunakan kad kredit Travel money daripada rhb bank,..anda akan menikmati :
5% cash rebate untuk isian petrol di mana mana stesen minyak di seluruh Malaysia setiap sabtu dan ahad minggu pertama..
2% cash rebate utk isiAN PETROL Di mana mana stesyen minyak di seluruh malaysia pada setiap hari kecuali sabtu &ahad minggu pertama setiap bulan.

Insuran kembara sehingga RM 4 JUTA apabila anda melancong ke luar negara.

berpeluang menebus tiket penerbangan Air Asia atau MAS SECARA PERCUMA melalui agen yang di laNtik.

10X Mata ganjaran setiap kali anda membeli belah di metrojaya,edmunser dan outlet2 yang mengambil bahagian.
Ada bannnnyak lagi kelebihan menggunakan kad kredit rhb bank..

untuk keterangan lanjut sila hubungi saya..

Pn Eira di talian 014-9019625
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,632
Reaction score
358
Points
141
hai wargA CG semua,...
Saya merupakan staff rhb dan memperkenalkan kepada anda perkhidmatan perbankan seperti personal loan dan credit card..

credit card

Dengan menggunakan kad kredit Travel money daripada rhb bank,..anda akan menikmati :
5% cash rebate untuk isian petrol di mana mana stesen minyak di seluruh Malaysia setiap sabtu dan ahad minggu pertama..
2% cash rebate utk isiAN PETROL Di mana mana stesyen minyak di seluruh malaysia pada setiap hari kecuali sabtu &ahad minggu pertama setiap bulan.

Insuran kembara sehingga RM 4 JUTA apabila anda melancong ke luar negara.

berpeluang menebus tiket penerbangan Air Asia atau MAS SECARA PERCUMA melalui agen yang di laNtik.

10X Mata ganjaran setiap kali anda membeli belah di metrojaya,edmunser dan outlet2 yang mengambil bahagian.
Ada bannnnyak lagi kelebihan menggunakan kad kredit rhb bank..

untuk keterangan lanjut sila hubungi saya..

Pn Eira di talian 014-9019625
aku dulu ade pastu cancel pasal x pakai langsung..
syarat2 dier camne utk x perlu bayar yuran tahunan??
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
hai wargA CG semua,...
Saya merupakan staff rhb dan memperkenalkan kepada anda perkhidmatan perbankan seperti personal loan dan credit card..

credit card

Dengan menggunakan kad kredit Travel money daripada rhb bank,..anda akan menikmati :
5% cash rebate untuk isian petrol di mana mana stesen minyak di seluruh Malaysia setiap sabtu dan ahad minggu pertama..
2% cash rebate utk isiAN PETROL Di mana mana stesyen minyak di seluruh malaysia pada setiap hari kecuali sabtu &ahad minggu pertama setiap bulan.

Insuran kembara sehingga RM 4 JUTA apabila anda melancong ke luar negara.

berpeluang menebus tiket penerbangan Air Asia atau MAS SECARA PERCUMA melalui agen yang di laNtik.

10X Mata ganjaran setiap kali anda membeli belah di metrojaya,edmunser dan outlet2 yang mengambil bahagian.
Ada bannnnyak lagi kelebihan menggunakan kad kredit rhb bank..

untuk keterangan lanjut sila hubungi saya..

Pn Eira di talian 014-9019625
tgh pakai EVO skrg..payment cantiiikkk..nk increase credit limit blh adjust???:)paid
 
Last edited:

makitashi

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2008
Messages
222
Reaction score
0
Points
10
aku dulu ade pastu cancel pasal x pakai langsung..
syarat2 dier camne utk x perlu bayar yuran tahunan??
kalau tak nak bayar yuran tahunan,u boleh guna rm100 ke atas setiap bulan.tapi,..yuran tahunan percuma per setahun..apply laa boss..
 

makitashi

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2008
Messages
222
Reaction score
0
Points
10
dulu ader apply cc RHB nie...tapi tak approve..sebabnya aku tak tahulah...aku clear CTOS dengan ccris..agaknya pasal aku ader personal loan dengan rhb kot???? tapi citibank o.k jer....apply PL, pas tu apply cc dier pun dapat..janji payment kena cantekkk...
ok,...nak try tak lagi skali?cuma perlu potostat u punyer muka depan kad kredit dengan ic potostat jer..senang.tp u nyer kad kredit ngan ct bank tu dah baper lama?
 

makitashi

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2008
Messages
222
Reaction score
0
Points
10
Ada sesaper yang berminat dengan kad kredit ni boleh contact saya terus atau pun sms pun boleh.nanti saya boleh contact balik
 
Sponsored Post
Top
Log in Register