BTC USD 42,049.8 Gold USD 1,816.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Crazypips Madlen5 --- Utk Newbie Sahaja

Status
Not open for further replies.

jejantas

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,648
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
madlen.gif


Download di sini http://crazypips.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=19&Itemid=31

Sapa suka sedut ajer... jgn tanya saya lebih2 :D . Nih saya jumpa kat web Metaquotes dan saya buatkan template utk newbie
 
Sponsored Post

jejantas

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,648
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Boleh bro tunjukkan cara masuk dan keluar pasar?


Kan dah kata jgn tanya lebih2 :eek::eek::eek:.. Kat tepi tuh dah ada signal bro.. BUY ker Sell. kaler aqua,maroon dan white tuh mewakili session ... mungkin Asia, UK dan US Session
 

jejantas

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,648
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Kalo candle melepasi ema line putih tuh... banyakkan aktiviti BUY kalo di bawah ema line puith tuh banykkan aktiviti sell
 

jejantas

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,648
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Bro teknik baru lg ke..rajin btol bro kaji...sampai saya sendiri pun masih terkial2 pakai teknik bro..teruskan usaha bro..:D:D

Nih bukan teknik baru ekekekekekkekek.... nih indikator sahaja... kebetulan saya jumpa... n nampak mudah terutama utk new trader.. so saya masukkan dalam nih...
 

king_diamond

Legendary Member
gem
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Kepada saya sendiri dan newbie-newbie yang baru jinak-jinak tu, amat penting kita mengetahui harga pivot, iaitu harga High, Low, dan Close, amat penting sekali. Jika dah faham pivot, insyaallah indi ini akan lebih membantu.
 

jejantas

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,648
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Kepada saya sendiri dan newbie-newbie yang baru jinak-jinak tu, amat penting kita mengetahui harga pivot, iaitu harga High, Low, dan Close, amat penting sekali. Jika dah faham pivot, insyaallah indi ini akan lebih membantu.


Oits bro awak tuh dah otai... x kan nak guna indi nih?:D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.14053
USD / JPY
114.846
GBP / USD
1.36481
USD / CHF
0.91441
USD / CAD
1.25032
EUR / JPY
130.985
AUD / USD
0.72023

CG Sponsors




Top
Log in Register