Crazypips Madlen5 --- Utk Newbie Sahaja

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21264
USD / JPY
103.971
GBP / USD
1.36112
USD / CHF
0.88827
USD / CAD
1.27275
EUR / JPY
126.080
AUD / USD
0.77114

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Boleh bro tunjukkan cara masuk dan keluar pasar?

Kan dah kata jgn tanya lebih2 :eek::eek::eek:.. Kat tepi tuh dah ada signal bro.. BUY ker Sell. kaler aqua,maroon dan white tuh mewakili session ... mungkin Asia, UK dan US Session
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Kalo candle melepasi ema line putih tuh... banyakkan aktiviti BUY kalo di bawah ema line puith tuh banykkan aktiviti sell
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Bro teknik baru lg ke..rajin btol bro kaji...sampai saya sendiri pun masih terkial2 pakai teknik bro..teruskan usaha bro..:D:D
Nih bukan teknik baru ekekekekekkekek.... nih indikator sahaja... kebetulan saya jumpa... n nampak mudah terutama utk new trader.. so saya masukkan dalam nih...
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Kepada saya sendiri dan newbie-newbie yang baru jinak-jinak tu, amat penting kita mengetahui harga pivot, iaitu harga High, Low, dan Close, amat penting sekali. Jika dah faham pivot, insyaallah indi ini akan lebih membantu.
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Kepada saya sendiri dan newbie-newbie yang baru jinak-jinak tu, amat penting kita mengetahui harga pivot, iaitu harga High, Low, dan Close, amat penting sekali. Jika dah faham pivot, insyaallah indi ini akan lebih membantu.

Oits bro awak tuh dah otai... x kan nak guna indi nih?:D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register