Crazypips EA Collection

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17213
USD / JPY
105.462
GBP / USD
1.2922
USD / CHF
0.92067
USD / CAD
1.33219
EUR / JPY
123.615
AUD / USD
0.71632

CG Sponsors




jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Platform Instaforex

Login : 154349
Password : igbl3xm

Platform Interbankk FX

Login : 5369661
Password : 7mnjdsk

EA for Test:-

1. CrazypipsMultipost
2. Crazypips Power Ver1
3. Crazypips50pips
4. CrazypipsMeter
5. CrazypipsScalp

Nak tgk untung ker kantoi :eek::eek::eek::eek:. Market yang x menentu nih. test pair GJ yang ganas dan gunakan TF1M
 
Last edited:
Sponsored Post

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Nih yg malas pakai EA nih..... Disconnect manjang n laptop jadi slow.... :mad:
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161


Mainan BROKER.... nak hit TP... FREEZE skrin.... pastu kasi junam
 

zixox

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
717
Reaction score
8
Points
20
Platform Instaforex

Login : 154349
Password : igbl3xm

Platform Interbankk FX

Login : 5369661
Password : 7mnjdsk

EA for Test:-

1. CrazypipsMultipost
2. Crazypips Power Ver1
3. Crazypips50pips
4. CrazypipsMeter
5. CrazypipsScalp

Nak tgk untung ker kantoi :eek::eek::eek::eek:. Market yang x menentu nih. test pair GJ yang ganas dan gunakan TF1M
akaun server real ke demo ni....
 

zixox

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
717
Reaction score
8
Points
20
Demo bang sebab saya bukanlah kaya nak test LIVE dengan market yang x menentu nih :D
market mcm tu je...bila turun mesti akan naik bila naik mesti akan turun...meh lah sini MQ4 ea ko ni mana tahu leh kasi tune best sikit...
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
IBFX



Instaforex



Agak2 berapa pips eh??? Saya malas nak kira
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
takmo kasi kitorang untuk ngetes ke ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register