CPP card protection plan

CG Sponsors




leica

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
417
Reaction score
18
Points
25
sorry kalau salah tempat.. saya budak baru nak wat trhead.. kalau salah tlg tunjukkan..

ada sapa2 tau tak pasal cpp ni?? bley tak tlg advice tentang plan ni.. benefitnya aku tgk bley protect kad kredit kita kalau kene fraud atau kad hilang.. tp aku rasa mcm x secure plak sebab bagi maklumat kad-kad yang nak dilindungi dlm plan ni.. mintak kawan2 dlm cg ni bagi pendapat.. thank
 
Last edited:
Sponsored Post

ipannapi

Fun Poster
Joined
Oct 13, 2008
Messages
701
Reaction score
3
Points
15
takde org yg join ke benda ni CPP??
mak ako join.. die ada gak suruh ako join..
ako cakap.. nantila.. so kalo korang bley update..
thanx!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register