BTC USD 19,839.9 Gold USD 1,708.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
Salam gais..
.
jom grab offer & promo CNY baik nie…
belian combo penapis air dan penapis udara dengan harga lebih jimat…
promo mcm ni bukan datang slalu tuan tuan puan puan…
.
nak pasang rumah sendiri 1, rumah mak 1 boleh
nak pasang rumah mak 1, rumah mertua 1 boleh
nak pasang kat office 1, nak pasang kat rumah 1 pun boleh
.
ikut suke tuan tuan puan puan nak pasang mane…
kasi je alamat kite datang pasang…don’t worry…
satu mesia kite bleh cover…
.
bleh rojer2 tt….TQ
ingat…bende baek tak datang selalu…hihi

klik je link untuk order:
- http://www.wasap.my/+60192838084/nak+pasang+Coway


42D363ED-8E60-46F4-A7F3-34B5A685C90D.jpeg


B24D68A8-5E1B-40C9-BDA5-A2FF4900E009.jpeg


B052A860-F15E-45E6-8E3B-15981AC65BE4.jpeg
 
Last edited:
Sponsored Post

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
yang nak pasang coway sblum raya...
bleh rojer2 tt..

bulan ni...boleh dapat set pisau cun melecun....

1649127869077.png


satu mesia tt cover...
xde masalah....

call/wasap: [email protected]
0192838084
 

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
𝗝𝗼𝗺 𝗺𝘂𝗱𝗮𝗵𝗸𝗮𝗻 𝘄𝗮𝗸𝘁𝘂 𝘀𝗮𝗵𝘂𝗿 𝗱𝗮𝗻 𝗯𝗲𝗿𝗯𝘂𝗸𝗮 𝗽𝘂𝗮𝘀𝗮 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻 𝗻𝗶 𝗱𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗽𝗲𝗻𝗮𝗽𝗶𝘀 𝗮𝗶𝗿 𝟯 𝘀𝘂𝗵𝘂.

- http://www.wasap.my/+60192838084/nak+pasang+Coway

Pilihan untuk Penapis air 3 suhu khas untuk anda.
Permohonan mudah dan pemasangan cepat. Ready untuk Hari Raya
Bulan ini, dapat special free gift. Set pisau Coway yang cun melecun.

Tekan link di bawah untuk book special slot hari ni

- http://www.wasap.my/+60192838084/nak+pasang+Coway

Your Trusted Agent Coway,
Id: 514855


1649134082117.png



1649134103744.png
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register