BTC USD 40,198.9 Gold USD 1,827.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Coupling watches harga menarik

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
Salam..
atas permintaan, di sini saya nak up topix untuk jam coupling (suami isteri) ader 3 model iaitu alba, casio and dano polo. saya juga ingin ambil inisiatif bagi memudahkan pasangan yang akan melangsungkan perkahwinan dan menjadikan jam yang sepasang ini sebagai memperingati hari bersejarah anda.awas jam nih bukan untuk pasangan pak we mak we..saya tak nak dapat saham jual jam pada pasangan kekasih..nih khas untuk mereka yang akan mendirikan Masjid atau pasangan suami isteri Insya'Allah muga diberkati..jam nih mg ori, baru n siap kotak dan warranty kad,saya akan tawar harga mampu milik..

pb170021ig7.jpg

NI MODEL CASIO HARGA BUKAK RM215 insya'Allah leh kurang lagi
mcm biasa gambar tak terang saya pakai hp zuhudnyer..hik..tapi yang ragu2 tanya ler bebudak mat top yang dah tgk jam yang saya bawak..n bro anuar investor dah angkat 2 bijik tapi bukan jam nih jam lelaki...casio compass n edifice
 
Last edited:
Sponsored Post

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
tunggu ader lagi beberapa model
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
tunngu jap server kena serang dengan ejen CIA..lembap n terganggu ler......
 
Last edited:

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
up topix....
 
Last edited:

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
dsc01401ro7.th.jpg

yang nih model ALBA harga RM330... kat pasaran rasa2 dlm RM400 atau lebih..

pb170023qd9.jpg

ermm pada pendapat aku jam nih cantik gilos...:D:D:D
jam nih dua-dua ader haribulan tue yg mahal...tapi open market lagi mahal..
 
Last edited:

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
awas pasangan cintan cintun pak we mak we saya x mahu jual nak pergilah kodai jam ....:)
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
dsc01403sa0.jpg

model dano pola ermm menarik gak harga RM300
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register