BTC USD 37,098.4 Gold USD 1,796.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

~~Counter-Strike Online Jum Menembak secara WORLD!!~~ CSO IAH GAMES

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,143
Reaction score
47
Points
120
lama2 bosan gak main game online nih.......tggu diablo3 baru kuar beta lama betol tp best!!!
 
Sponsored Post

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,884
Reaction score
51
Points
125
klu nak main lama2 okla pakai auto mouse............! nak pakai baik pakai latest version.........yg lama xkut nanti dia detect plak gameguard tuh!

A ah yang lama x leh.. skrg aku pakai smooth je.. yang baru punya.. suicide pon pakak automouse.. szeming tu aku la hehehe... lagi satu setting script tu biarlah cun.. kalau change bot, set la auto tukar ke TR balik
 

longlost

Active Member
Joined
Mar 14, 2011
Messages
2,186
Reaction score
18
Points
25
waduh terjumpa plak threadnih..

aku baru je masuk main CSO nih..mmg best la ramai orang..server singapore xde lag..

tapi aku musykil la ape benda nya

1)weapon manufacturing tuh..ada durability 3 hari sampai 90 hari?..ape? kalau aku beli weapon certain xp point for 3 days..instead 3 days ill get 90 days?

2)pastue smua cash jek...xble ke smua senjata tue ubah jadik permanent?

3) apa plak kelebihan weapon manufacturing tuh..lagi satu dapat belambak code box..nak bkak kena beli decoder la plak...apa plak bole dapat..

pening2 selalu aku main tembak sembrono je...ni ada la plak nak carik level...weapon kena unlock...adoi xpaham laa

sampai nama baru aku dah jadik 'TunggulKayu' dalam game msg utk ditembak secara kejam haahhah

ada fan website pasal CSO nih?..siap guide bagai..minta tolong paste sinih..
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,884
Reaction score
51
Points
125
waduh terjumpa plak threadnih..

aku baru je masuk main CSO nih..mmg best la ramai orang..server singapore xde lag..

tapi aku musykil la ape benda nya

1)weapon manufacturing tuh..ada durability 3 hari sampai 90 hari?..ape? kalau aku beli weapon certain xp point for 3 days..instead 3 days ill get 90 days?

2)pastue smua cash jek...xble ke smua senjata tue ubah jadik permanent?

3) apa plak kelebihan weapon manufacturing tuh..lagi satu dapat belambak code box..nak bkak kena beli decoder la plak...apa plak bole dapat..

pening2 selalu aku main tembak sembrono je...ni ada la plak nak carik level...weapon kena unlock...adoi xpaham laa

sampai nama baru aku dah jadik 'TunggulKayu' dalam game msg utk ditembak secara kejam haahhah

ada fan website pasal CSO nih?..siap guide bagai..minta tolong paste sinih..
http://forum.iahgames.com/cso/
Login forum tu pakai id dan password yang sama macam login ke game
 

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,143
Reaction score
47
Points
120
A ah yang lama x leh.. skrg aku pakai smooth je.. yang baru punya.. suicide pon pakak automouse.. szeming tu aku la hehehe... lagi satu setting script tu biarlah cun.. kalau change bot, set la auto tukar ke TR balik

tuh lah pasal,nak kena edit blk la auto tuka kat TR lotih den........
 
Last edited:

syafie90

Freshie
Joined
Nov 19, 2007
Messages
25
Reaction score
1
Points
8
takde yang main SUDDEN ATTACK (SA) ke?

ign=HaCk3rS

rifle percent=64
sniper percent=68

rank=major
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
rats tak best langsung
meluat aku main situ
btw clanmaster supik ni sapa?
 
Last edited:

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,143
Reaction score
47
Points
120
A ah yang lama x leh.. skrg aku pakai smooth je.. yang baru punya.. suicide pon pakak automouse.. szeming tu aku la hehehe... lagi satu setting script tu biarlah cun.. kalau change bot, set la auto tukar ke TR balik

hang xdak crack ka????
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register