BTC USD 32,598.0 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

~~Counter-Strike Online Jum Menembak secara WORLD!!~~ CSO IAH GAMES

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
Salam semua (saya mmg seorang kaki games) mcm2 games saya main dan ini game yang hari2 mesti main seround 2 yaitu CSO Online (counter strike online.

mesti korang tau apa 2 Counter strike..game ni dari kita kecik2 dah main dah..tapi yang best nya..dah ada yang on9..leh lawan ngan mcm2 orang (baru mantap)

so ni dia nye Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=Fwiv1t1QiEE&feature=related


game ni nak main free je tapi kalau nak beli senjata leh topup guna paypal..dpt beli mcm2 senjata..senjata yang di beri mula2 amat2 la basic..xde mcm kita main kat cc tu..kalau nak kumpul point sewa :)kalau xde duit paypal leh beli ngan saya..kekekeke

aku bukak thread ni nak ajak korang (mana tau ada otai2 sini) tubuhkan CLAN..kalau ada pertandingan CS leh pi ..mana tau kita leh menang.... :)

ini dia gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=hjk82OOQqd4


aku promot tak dpt ape2 pun..cuma nak ramai2 main sekali..aku nak tubuhkan clan.tapi xde sapa yang eden kenal


so cara nak main??


1st : sila ke http://cso.iahgames.com/site/index.aspx

2nd : daftar akaun dahulu di sini http://cso.iahgames.com/Register/Default.aspx

3rd : lepas 2 download client game dalam 1GB kalau xsilap pas 2 install dan tunggu dia update patch

4rd : main game dulu up kan level smpi leh pi room Biasa.sebab mula2 kena main kat room2 kecik dulu :)





SELAMAT MENEMBAK KITE BAKO!!!!!


nnti eden update apa yg patut
 
Last edited:
Sponsored Post

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
RESERVED ..berikan saya Id dalam cso bukan username anda...nama character yang korang dftr ....


aku mula dulu

1)amykools
2)jaih
 
Last edited:

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
reserved lagi satu untuk kegunaan masa hadapan jum menembak!!!

kalau korang rasa korang hebat.main la on9 nye ni...:))
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
up sikit!!!!!!!!!
 

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,917
Reaction score
422
Points
91
Balik umah kang aku donlod... yesss lama dah tak menembak neh
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
Aku baru lepas main ngan robot..wakakak
 

taqi5007

Active Member
Joined
Feb 9, 2009
Messages
1,302
Reaction score
4
Points
35
Dulu aku selalu gak main counter strike zero. aku selalu main death match game. sbb dah mcm xde je server malaysia, tu aku stop tu.
 

zeman

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
5,491
Reaction score
33
Points
70
hebat ni...lame dh tggl CS ni..CS ni versi condition zero ke cs 1.6 bro?..
 

NarNiaShop

Active Member
Joined
Dec 19, 2010
Messages
1,948
Reaction score
1
Points
25
ader Counter strike online

Counter strike 1.6 skg yang ramai owang men berbanding dengan Counter strike Source ... walaupun dah lama..

nak cek server-server game online kat

[COLOR="Red"]www.gametracker.com[/COLOR] pastu pilih game counter strike 1.6 . pastu pilih country malaysia .. pastikan download cs 1.6 yang latest .. protocol 48 kalau x silap .

atau p jer www.web.giga-server.com . ramai bebudak malaysia main cs online

CSO(crazy shooter Online) ni best gak .. Dlu men guna hack .. hahahaha
 
Last edited:

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,381
Reaction score
206
Points
33
den dah tuo nembak bonda laen plak..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register