BTC USD 63,586.9 Gold USD 2,324.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Copytrade Perakian at CopyFX, RoboForex [10-20% sebulan] - since 2022

Sponsored Post

Weekly update:
30 Oct. - 3 Nov. 2023: +2.83%

Perakian.com
Screenshot_20231104_132239_Chrome.jpg
 
Dah setahun akaun ni bertapak di RoboForex.
Semoga terus berlayar tanpa sebarang masalah dari broker. Nak kata kalis MC, macam riak sangat, tapi Insya Allah, takkan hilang duit depo sebab trade berserta Stop Loss yg tersendiri.

Drawdown tertinggi pernah capai 35% pada Mac 2023, selepas tu, drawdown tak pernah sentuh lebih dari 25%.

Target max drawdown adalah 20% dengan target ROI bulanan sekitar 10-20%.

Bagi yg berminat nak tahu lebih lanjut, boleh check dari 1st post, atau terus ke laman web perakian.com

Screenshot_20231109_130213_Chrome.jpg
 
This week marked another success for Perakian, closing with a remarkable growth of +3.63%.

November concluded impressively, achieving a solid +12.54% gain!

Our consistent growth showcases the dedication and potential for more success ahead.

Join us as we set our sights on continued progress in the upcoming weeks!

1000044404.png
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.06924
USD / JPY
159.577
GBP / USD
1.26393
USD / CHF
0.89436
USD / CAD
1.37033
EUR / JPY
170.522
AUD / USD
0.66410

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register