Copytrade EssenceFX 5-20% monthly by Master ZhangFE

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.10145
USD / JPY
109.186
GBP / USD
1.30187
USD / CHF
0.97414
USD / CAD
1.31629
EUR / JPY
120.263
AUD / USD
0.67691

CG Sponsors




Sponsored Post

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,805
Reaction score
252
Points
91
nak tanya.. average keuntungan pelaburan USD1k setelah ditolak 70/30 tu berapa rm sebulan kita dapat? saja nak tau.. macam berminat..

Average dalam USD52.90 kalau ikut performance sebelum ni.

Tapi kalau nak lagi banyak saya advise buat compounding.

Katakan tuan tak usik modal dan profit selama 2 tahun, di bawah ni adalah estimated return nya (modal + profit = USD3,225). Ini nett ya, setelah tolak profit sharing.

Saya sarankan at least tunggu 2 tahun dan buat compounding untuk nampak hasil yang baik.

Screenshot_20191201-135204.jpg
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,805
Reaction score
252
Points
91
Terkini.

Nov 2019 performance.

IMG-20191201-WA0004.jpg
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,805
Reaction score
252
Points
91
Assalamualaikum dan selamat pagi.

Jom buat compounding dengan Master Zhang untuk dapatkan higher return!

Kenapa compounding ni sangat power?

Baik.

Katakan anda ada USD2,000 untuk dilaburkan. Kita ambil contoh untung setahun ialah 60%.

Kalau tak buat compounding, selepas 18 bulan estimated return adalah lebih kurang USD1,800. Campur modal jadi USD3,800.

Katakan anda buat compounding. Return selepas 18 bulan jadi USD2,813. Campur modal jadi USD4,813. Perbezaan USD1,000.

Ataupun dari segi peratus nett profit dari 90% jadi 140.6%.

Nampak?

Compounding ini akan lebih banyak nampak hasilnya jika anda mampu sabar untuk tuai hasil dikemudian hari.

Sebagai seorang IB saya bukan saja mahu ajar klien saya untuk dapatkan keuntungan tetapi menggunakan segala teknik yang ada untuk maksimakan keuntungan.

Jika tak ada modal yg besar tapi cash flow cantik mungkin juga boleh guna teknik OPM.


Terima kasih. :)
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,805
Reaction score
252
Points
91
Sesi trading 4/12

0.02% pun jadilah. Yang penting MM terjaga :D

Hani,
0105303350

IMG-20191205-WA0009.jpg
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,805
Reaction score
252
Points
91
Ini cerita klien sendiri.

Ada sedikit masalah semasa withdraw sebab klien terlupa masukkan nombor akaun bank.

Dah tunggu hampir seminggu, klien baru maklumkan semalam. Semalam ajukan kepada support team, alhamdulillah hari ni profit dah masuk akaun klien.

Klien start melabur pada bulan April 2019.
Hanya bermodalkan USD1,000.
Setelah 8 bulan dah profit RM2,000.
Tak ada buat compounding.
Kalau buat compounding lagi banyak profitnya.

Klien jenis yang zero knowledge dalam pelaburan. Jenis yang tak ada masa nak belajar melabur dan analisa pasaran.

Begitu juga dengan anda.

Jika anda menepati kriteria di bawah:
- Tak pernah dan tak pandai trade
- Tak ada masa nak belajar tentang trading sebab sibuk nak uruskan family, anak2, kerja etc
- Dah bosan asyik MC je bila trade
- Sedang mencari alternatif lain untuk melabur selain pelaburan tempatan
- Mencari tempat untuk memberi aliran tunai positif bagi tujuan-tujuan holiday atau bershopping, atau mungkin simpanan untuk hari-hari akan datang,

Maka, di sini lah tempat yang paling sesuai dengan anda.

"Invest with ease of mind."

Hani,
0105303350

Screenshot_20191206-141840_1_1.jpg
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,805
Reaction score
252
Points
91
Sesi trading 6.12

2.1%

Hani,
0105303350

eMAM 6.12.19.jpeg
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,805
Reaction score
252
Points
91
Dah PM tuan Harimau_kumbang
 
Sponsored Post
Top
Log in Register