Copytrade EssenceFX 5-20% monthly by Master ZhangFE

Recommended Brokers


Latest Threads

erman

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2006
Messages
290
Reaction score
26
Points
20
Bulan ni 12% alhamdulillah :D
woo byk tu
tp aku pon tak phm knp sampai nak berPM2..
tp iklan carik referral dlm forum tp nk kene pm tu yg aku pelik..

skg grp2 private mmg dah takleh share info kat luar ke?
 
Sponsored Post

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,761
Reaction score
245
Points
83
woo byk tu
tp aku pon tak phm knp sampai nak berPM2..
tp iklan carik referral dlm forum tp nk kene pm tu yg aku pelik..

skg grp2 private mmg dah takleh share info kat luar ke?

Den okay jo reply kat sini. Kadang-kadang forumer sendiri yang suruh PM haha.
 

erman

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2006
Messages
290
Reaction score
26
Points
20
org2 lama dah bunyik kat aku ramai yg dah masuk sampai jumlah dah masuk ratus2 juta rm

tp diorang ckp ape pun jgn masuk perangkap sbb broker ni dah tentu2 bucket pastu owner broker asal dr geng2 scammer mlm yg dulu gak..nama broker pon tak terkenal tup2 dah muncul..taktaula betul ke tak..

katanya Zhang mmg ada pakat dgn broker sejak awal lg..skg mmg time utk pulun bg profit kat investor utk bg keyakinan sbb depo byk sgt masuk.. ntah la cuma share je info dr org2 lama
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,761
Reaction score
245
Points
83
org2 lama dah bunyik kat aku ramai yg dah masuk sampai jumlah dah masuk ratus2 juta rm

tp diorang ckp ape pun jgn masuk perangkap sbb broker ni dah tentu2 bucket pastu owner broker asal dr geng2 scammer mlm yg dulu gak..nama broker pon tak terkenal tup2 dah muncul..taktaula betul ke tak..

katanya Zhang mmg ada pakat dgn broker sejak awal lg..skg mmg time utk pulun bg profit kat investor utk bg keyakinan sbb depo byk sgt masuk.. ntah la cuma share je info dr org2 lama

Mohon share siapa orang lama tu haha.

Sebab dari dulu dok dengar desas desus pasal ni.

Mohon ajak dia datang dan sembang dengan kami kat ofis.

Dekat FB pun actually my leader dah pernah post to those yang kata gitu, untuk datang face to face jumpa dia. But sampai la ni takda pun yang berani datang bersemuka.

Anyway, satu jelah. Kalau betul kami scammer, mungkin tuan boleh explain macamana kita boleh bayar withdrawal client berjumlah USD33 million sedangkan withdrawal hanya USD29 million? :)
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,761
Reaction score
245
Points
83
*Deposit USD29 million. Sorry silap taip.
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,761
Reaction score
245
Points
83
Bagi yang belum cukup modal, saya ada solusi untuk anda.

Boleh guna teknik OPM (other people's money)

Meh Whatsapp kalau nak tahu caranya. :)
 

kipaskertas_108

Active+ Member
Joined
Aug 11, 2011
Messages
3,078
Reaction score
5
Points
25
Mohon share siapa orang lama tu haha.

Sebab dari dulu dok dengar desas desus pasal ni.

Mohon ajak dia datang dan sembang dengan kami kat ofis.

Dekat FB pun actually my leader dah pernah post to those yang kata gitu, untuk datang face to face jumpa dia. But sampai la ni takda pun yang berani datang bersemuka.

Anyway, satu jelah. Kalau betul kami scammer, mungkin tuan boleh explain macamana kita boleh bayar withdrawal client berjumlah USD33 million sedangkan withdrawal hanya USD29 million? :)

ofis kat mane boss, nk datang boleh? sblom deposit
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,761
Reaction score
245
Points
83
🥳 🥳🥳 Hebahan!

Pada 28 September 2019, bersamaan hari Sabtu, kami akan mengadakan preview di Celebrity's Kitchen, Andes Condo di Puchong.

Sesiapa yang berminat untuk menyertai boleh berikan nama kepada saya untuk saya booking tempat.

Kami juga akan mengadakan preview di HQ Bangi pada 5 Oktober dan mengalu-alukan kedatangan tuan puan untuk memeriahkan majlis kami. Segala kemushkilan, pertanyaan dan apa sahaja boleh diajukan pada waktu tersebut.

Yang berminat boleh PM saya atau Whatsapp terus ke nombor 0105303350

Terima kasih! 😘🙇
 
Sponsored Post
Top
Log in Register