Copytrade EssenceFX 5-20% monthly by Master ZhangFE

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08395
USD / JPY
109.876
GBP / USD
1.3016
USD / CHF
0.98203
USD / CAD
1.32293
EUR / JPY
119.100
AUD / USD
0.67173

CG Sponsors




Sponsored Post

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,808
Reaction score
253
Points
91
Total fund released sejak 2 Jun 2019 sehingga 3 Jun 2019. Tahniah kepada semua klien. Alhamdulillah ada duit raya! :)
 

Attachments

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,808
Reaction score
253
Points
91
Total profit sharing released dari 2 Jun 2019 sehingga 5 Jun 2019. Alhamdulillah, tahniah kepada semua pelabur!

Apa pun, di pagi Aidil Fitri yg mulia ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua. Berhati- hati pulang ke kampung. :)
 

Attachments

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,808
Reaction score
253
Points
91
Bulan ni 12% alhamdulillah :D
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,808
Reaction score
253
Points
91
Prestasi pengurus dana setakat ini.

94.88% untuk 8 bulan! Alhamdulillah. :)

Kalau setahun?

IMG-20190904-WA0011_1.jpg
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,808
Reaction score
253
Points
91
Mengapa saya memilih copytrade di EssenceFX bersama Zhang?

Saya sudah mengenali Forex sejak tahun 2011.

Saya juga sudah:

- Pernah trade sendiri selama 2 tahun.
- Pernah mencuba beberapa fund manager di broker-broker lain.
- Pernah guna EA / robot.

Namun semuanya hampa.

Rasanya ramai yang sudah berpengalaman seperti saya.

Dan ramai juga yang dah penat.

Trade, trade, trade... Hasilnya kosong juga. Sampai bila?

Benar, kalau trade sendiri boleh untung lebih banyak. Tetapi adakah anda berjaya konsisten untung apabila trade sendiri?

Tepuk dada, tanya selera. Jawapannya hanya anda yang tahu.

Jadi saya berfikir, daripada sesak-sesak, pening kepala nak tengok chart, sakit jantung tengok floating negatif, lebih baik saya gunakan khidmat copytrade. Ease of mind. Kepala pun tak pening.

Ada lebih masa untuk keluarga, untuk diri sendiri.

Sesiapa yang rasa seperti apa yang saya rasa, anda sangat sesuai menyertai kami.

Yang penting fund manager kami, Zhang, sudah memasuki tahun ke 4 bersama kami. Rekodnya cantik dengan money management yang cemerlang.

Inshaa Allah sistem copytrade bersama kami adalah solusi yang terbaik untuk anda, sepertimana ia membantu saya kini.

:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register