Copytrade EssenceFX 5-20% monthly by Master ZhangFE

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11093
USD / JPY
107.188
GBP / USD
1.23326
USD / CHF
0.96247
USD / CAD
1.37637
EUR / JPY
119.078
AUD / USD
0.66635

CG Sponsors




oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,224
Reaction score
189
Points
43
aku dah jangka akan jadi dalam masa terdekat bila owner eccensefx tu diactivate fb dia...


sebab dia manipulate mt4 manager... dia buat la ada lost ada profit buy nampak still profit selama bertahun2 supaya orang tak syak... macam igofx jugak dulu...

masa owner eccensefx ni deactivate fb dia aku dah jangka dah benda ni akan berlaku. tapi awal2 aku memang dah tau semua ni money game... cerita kat koorang pun koorang takkan percaya sebab koorang masa tu syok dapat duit.
ahahaha

nanti aku ceritakan kat koorang persamaan dan perbezaan ikofx igofx fxcitizen.

eccense owner dia berbeza ...dan owner dia pun nama dia tak cantik pun dalam forex... tapi masih org percaya.
duit punya pasal.
cantik bang..buat pengajaran utk senua
 
Sponsored Post

Defxz

Fun Poster
Joined
Oct 2, 2010
Messages
301
Reaction score
15
Points
15
Manipulated. Selagi depa x regulated 1st tier or 2nd tier.

Selagi tu depa boleh manipulated data dari. Mt4 ke myfxbook.

Hang kena tengok movie. Wizard of lies.
Lakonan robert D niro.
Pasal ponzi scheme madoff.
tq bro, nak download movie dulu hehe
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,186
Reaction score
115
Points
48
Selamat laa duit hang. Benda Forex ni memang Real.

Seba tu penyangak pun Ramai.
Dengan ilmu yang depa ada.
Memang ramai la rakyat marhein kena.

Bg yang dah terkena tu memang kesian la xtahu nak habaq lagumana. Harap dpat balik la duit hampa.
Bg belum terkena dlm forex tu.

Sebelum invest kat mana2 nak habaq mai.
Forex ni xdak Expectancy untuk ROI.

MEMANG XDAK.

Kalu ada Fund manager ka apa. Dah dyk teringin jugak nak try. Pi kat depa yang pkai 1st tier broker.sebab depa legit.

Rugi tetap akan ada laa.hang nasib baik ka tak saja.

Bulam lepas pun ada satu kes fxtm nyer account. Burst. Dah nak buat camna. Memang market menggila.

Yang paling baguih. Belajaq sendiri buat sendiri.

Rugi hang sendiri
Untung hang heppi
yang pelik nya trader zhang ni kononnya trade low risk gila dorang cakap, tak logik boleh mc.
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,216
Reaction score
1,175
Points
221
ok bro. yg problem Zhang je kn. joe kedah ok ke?
zhang tu ko orang pernah tengok rupa dia tak?? kalau ada betul ke nama dia zhang... ahahah .. bongak je tu tuan..
dia manipulate mt4 manager untuk dapat result trade yg bagus.
kalau betul dia trade macam tu bank pun mau amik dia keje... buat apa kumpul duit koorang. bank tak trade keleng keleng eh...
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,216
Reaction score
1,175
Points
221
yang pelik nya trader zhang ni kononnya trade low risk gila dorang cakap, tak logik boleh mc.
money game tuan.. once duit dah kurang nak bayar profit orang... tumbang kan lah dan jadi kan zhang tu kambing hitam wal hal koorang tak kenal pun siapa zhang.
 

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,776
Reaction score
152
Points
43
Huh... nasib la aku tak join dulu..

Oh owner joe kedah yg kononya superb malay trader..hehe
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,216
Reaction score
1,175
Points
221
Huh... nasib la aku tak join dulu..

Oh owner joe kedah yg kononya superb malay trader..hehe
takkan org lama tak tau ...org lama cg kalau geng2 porek ni mesti tau punya lah
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,137
Reaction score
659
Points
191
klu tgk zhang pnya emam, dia tak penah trade gold tapi semalam ada 1 entry gold loss 18k :cautious:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register