Copytrade EssenceFX 5-20% monthly by Master ZhangFE

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.10366
USD / JPY
107.899
GBP / USD
1.23881
USD / CHF
0.95939
USD / CAD
1.41348
EUR / JPY
119.084
AUD / USD
0.61615

CG Sponsors




aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,134
Reaction score
87
Points
35
Tak apa, faham. Saya cuma memberi kefahaman jika tidak jelas.

Ya benar boleh withdraw setiap bulan, min profit boleh withdraw USD50.
biasanya org depo atau wd macamana kalu guna broker essencefx tu?
 
Sponsored Post

trichogaster

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2013
Messages
739
Reaction score
9
Points
15
Tak apa, faham. Saya cuma memberi kefahaman jika tidak jelas.

Ya benar boleh withdraw setiap bulan, min profit boleh withdraw USD50.
kalau contoh acc 1k usd profit 3% utk bulan tu..untung 30 usd tu xboleh withdraw la eh?
 

Fight me

Freshie
Joined
Mar 16, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Emam ni Just Money game.

Mana ada real trade pun.

Myfxbook tu manipulated result jer.

Xde live trade pun.

Benda cam ni. Dah banyak kali berlaku. Sebagai cth. Fxunited, IgoFx. DLL.

Hati hati la sesapa nak invest
 
Sponsored Post
Top
Log in Register