BTC USD 63,621.8 Gold USD 2,328.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Copy Trade Terbaik dan Konsisten sejak 2022 - Perakian

Perakian

Junior Member
Messages
92
Joined
Dec 13, 2022
Messages
92
Reaction score
1
Points
11
Selamat Tahun Baru 2024 !

Bermula 2024, Perakian CopyTrade akan berada di platform CopyTrade yg berbeza. Antaranya:

RoboForex:
bit.ly/perakian-copyfx

LiteFinance:
bit.ly/perakianlitefinance

GMI Markets:
bit.ly/perakiangmi

Valetax:
bit.ly/perakianvaletax

HF Markets (HFM):
bit.ly/perakian-hfm

WeTrade:
bit.ly/perakianwetrade

Antara kelebihan Perakian CopyTrade:
  • Telah konsisten di platform CopyTrade sejak 2022.
  • Minima untuk copytrade adalah USD50 di broker LiteFinance, GMI Markets, WeTrade, manakala USD100 di broker RoboForex, Valetax, HF Markets.
  • Komisyen 20% hasil dari profit.
  • Tiada penggunaan Martingale. Menggunakan lot saiz tetap.
  • Risiko sekitar 20% dengan sasaran sehingga 20% sebulan.
1000052570.png

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh layari laman website:
www.perakian.com
 
Last edited:
Sponsored Post

Kemaskini bagi semua akaun CopyTrade Perakian di semua platform yg tersedia untuk minggu ini.

Minggu ni keuntungan sedikit tinggi berbanding minggu-minggu yg lain kerana berita ekonomi berimpak tinggi semua mengikut seperti di analisa.

Bagi maklumat lanjut, layari laman sesawang:
www.perakian.com
1000052942.png
 
Last edited:
1000053887.png

🎉 Wow, Minggu Gempak Lagi dengan Perakian Copytrade! 🚀

Hey semua! Just nak share, minggu ni kita dah score keuntungan yang wow dengan Perakian Copytrade. Serius, tak tipu!

💹 Profit Kita Minggu Ini: >4%! Giler tak? Ini lah magik bila korang copytrade dengan kami. Senang cerita, kita trade, korang pun untung sama.

🚀 Nak join gang kita? Best lah, tak payah pening kepala fikir pasal market. Kami settlekan. Yang korang perlu buat, just enjoy the ride (dan profits, of course)!

📈 Dah banyak yang join, dan mereka semua happy dengan hasilnya. So, apa lagi yang korang tunggu? Jom lah kita grow sama-sama.

👉 Serius, ni chance gila untuk boost duit poket atau simpanan korang. Jangan lepaskan!

💬 Slide into our DMs kalau nak info lebih lanjut. Kami sedia bantu 24/7. Jom buat duit sama-sama!

#PerakianCopytrade #ProfitMingguan #JomBuatDuit
 
1000055474.png

Minggu Gila dengan Perakian Copytrade!

Hey semua! Guess what? Kita dah pukul rekod baru minggu ni – untung tak hengat!

Keuntungan minggu ini lebih dari 4.50%! Mana lagi nak dapat untung relax-relax macam ni? Hanya di Perakian Copytrade, bro!

Sumpah seronok bila tengok numbers kita naik. It’s like, kita semua dalam satu bot, rempuh ombak besar bersama. Yang dah on board, you guys memang MVP. Yang masih tengok dari tepi, bro, jangan jadi penonton je, jadi pemain sekali!

Nak lifestyle yang on, income yang steady? Jom la switch ke Perakian Copytrade. Kita bukan setakat trade, kita buat duit bersama!

Slide into our DMs or drop a comment. Kita welcome semua orang!

#PerakianRocks #UntungNonStop #JoinUsNow
 
1000056609.png

Hai semua, baru update keuntungan minggu ini!

Ada yang naik, memang best! Nak cari side income tapi takde masa atau ilmu trading? Jom join copytrade kami. Senang je, kita trade, anda untung. Tak perlu pening kepala, biar kami yang uruskan. Siapa cepat, dia dapat. Jangan lepaskan peluang ni!

#copytrade #sideincome
 
1000057704.png

Minggu Bintang dengan Perakian Copytrade!

Apa khabar, warriors? Kita ada cerita best minggu ni. Keuntungan kita? On fire, macam biasa!

Keuntungan minggu ni macam tertera dekat atas! Seriously, dengan Perakian Copytrade, kita semua macam dah unlock level baru dalam trading game ni.

Imagine duduk lepak, scroll phone, tapi duit masuk. Itu lah realiti bila korang join geng kita. Kita main smart, kita untung besar.

To the squad yang dah sama-sama kita conquer market, you guys are the real deal. Yang baru nak join, apa lagi? Let’s make this bread together!

Nak part of the team? Hit us up with a message or leave a comment. Let’s get this money!

#PerakianWinning #LifeGoals #TradeWithUs
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.06939
USD / JPY
159.453
GBP / USD
1.26427
USD / CHF
0.89387
USD / CAD
1.37007
EUR / JPY
170.518
AUD / USD
0.66395

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register