BTC USD 23,019.7 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Convertkan Credit Card ke 0% EPP - Area Lembah Klang

Sponsored Post

salmiah_salim

Fun Poster
Messages
603
Joined
Sep 17, 2008
Messages
603
Reaction score
127
Points
23
EPP tuh easy payment plan..ala yg bnyk2 dok tayang kat supermarket, court mamot, etc ..

lebih kurang mcm tu lah... tapi yang ni kita convert kan semua hutang kad kedit kita ke easy payment plan dgn 0% interest. kalau courts mamot tu... EPP untuk nilai brg yg kita beli jer. remainder balance CC tu byr mcm biasa lah...

cuba download file ni...
Klau tak faham lagi nanti aku cuba terangkan lagi k...
 

Attachments

salmiah_salim

Fun Poster
Messages
603
Joined
Sep 17, 2008
Messages
603
Reaction score
127
Points
23
oooo..makna leh jimat la kan ..berbanding bayo balik kat bank tu

memang jimat... tapat kurangkan beban CC. Lagi2 kita boleh blajar berdisiplin jugak..

Tawaran ni terbuka untuk pemegang CC:-
1. AEON
2. CITIBANK
3. ALLIANCE BANK
4. AFFIN BANK
5. OCBC
6. HSBC
7. HSBC
8. STANDARD CHATERED
9. CIMB
10. UOB
11. AMBANK
12. BSN
13. PUBLIC BANK
14. RHB
15. EON
16. MAYBANK
17. MBF
18. HONG LEONG BANK
19. HLB MOBILE MONEY
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register