BTC USD 51,412.2 Gold USD 1,781.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Convertkan Credit Card ke 0% EPP - Area Lembah Klang

salmiah_salim

Fun Poster
Messages
603
Joined
Sep 17, 2008
Messages
603
Reaction score
127
Points
23
Salam saya tahu dah ada thread pasal 0% EPP tapi saya nak bagitau saya agen yg based di Lembah Klang. So sesiapa yang berminat bila PM saya k.
 
Sponsored Post

suko

Fun Poster
Messages
166
Joined
Mar 26, 2007
Messages
166
Reaction score
0
Points
10
salam saya tahu dah ada thread pasal 0% epp tapi saya nak bagitau saya agen yg based di lembah klang. So sesiapa yang berminat bila pm saya k.

saya plak agen kawasan johor bahru..:):)
 

fazarudin

Legendary Member
Messages
10,989
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
minat gak nih , leh citer prosedur nye
 

wak

Legendary Member
Messages
11,359
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
EPP ut pebender? leh citer detail sket x?
 

yuszairi

Fun Poster
Messages
221
Joined
Aug 26, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
EPP tuh easy payment plan..ala yg bnyk2 dok tayang kat supermarket, court mamot, etc ..
 

salmiah_salim

Fun Poster
Messages
603
Joined
Sep 17, 2008
Messages
603
Reaction score
127
Points
23
EPP tuh easy payment plan..ala yg bnyk2 dok tayang kat supermarket, court mamot, etc ..

lebih kurang mcm tu lah... tapi yang ni kita convert kan semua hutang kad kedit kita ke easy payment plan dgn 0% interest. kalau courts mamot tu... EPP untuk nilai brg yg kita beli jer. remainder balance CC tu byr mcm biasa lah...

cuba download file ni...
Klau tak faham lagi nanti aku cuba terangkan lagi k...
 

Attachments

  • Poster Malay2.doc
    303.5 KB · Views: 96

wak

Legendary Member
Messages
11,359
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
oooo..makna leh jimat la kan ..berbanding bayo balik kat bank tu
 

aidiryatim

Legendary Member
Messages
14,011
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
tahniah kak.. maju setapak lg..:)paid
 

salmiah_salim

Fun Poster
Messages
603
Joined
Sep 17, 2008
Messages
603
Reaction score
127
Points
23
oooo..makna leh jimat la kan ..berbanding bayo balik kat bank tu

memang jimat... tapat kurangkan beban CC. Lagi2 kita boleh blajar berdisiplin jugak..

Tawaran ni terbuka untuk pemegang CC:-
1. AEON
2. CITIBANK
3. ALLIANCE BANK
4. AFFIN BANK
5. OCBC
6. HSBC
7. HSBC
8. STANDARD CHATERED
9. CIMB
10. UOB
11. AMBANK
12. BSN
13. PUBLIC BANK
14. RHB
15. EON
16. MAYBANK
17. MBF
18. HONG LEONG BANK
19. HLB MOBILE MONEY
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register