Contact Form kat WordPress

CG Sponsors




moghul

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,126
Reaction score
0
Points
20
Ade sesaper yg sudi nak tolong ajarkan macamana nak letak contact form kat wordpress? :):):)
 
Sponsored Post

NiKubes

Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,298
Reaction score
4
Points
25
sume kena guna Plugin la bro.. senang je
 

haQ

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2006
Messages
3,237
Reaction score
55
Points
35
salam:

ada kawan aku ajar pakai : http://truthmedia.com/wordpress/formbuilder
senang n leh create byk form dlm satu blog..

cth form yang simple yet nice boleh rujuk sini:

Loving Minerals


for boleh reka samada nk yang kompleks atau simple. yang contoh tuh bila org klik submit terus di email pada tuan yang kita setkan email..kalau cth form tuh, email nya akan trus ke email tuan loving minerals..

kalau korang nak guna aku sugest form nih lah sebab kawan aku suggest menda yang sama masa aku nk belajar buat blog
 

moghul

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,126
Reaction score
0
Points
20
terima kasih atas tunjuk ajar semua...:):):):)korang memang best...cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register