Confirm beli 10 kg jongkong Emas 999.9 setiap minggu

CG Sponsors




Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
Salam Warga CG...

Pihak kami confirm beli jongkong Emas purity 999.9 setiap minggu. Jika ada lebih pun , pihak kami sanggup membelinya . Penjual emas mesti mempunyai dokumen yg relevan. Sila hubungi saya .

timoer
013-3958508 atau [email protected]
 
Sponsored Post

B0t0L susu

Active+ Member
Joined
Nov 30, 2009
Messages
4,048
Reaction score
0
Points
20
Mana nk cari emas pree ni bro...
leh aku jual tiap2 mggu kt tt..:D
 

kama_rull

Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
2,021
Reaction score
4
Points
25
itu lah.....#:-S
nanti lah aku jampi serapah naik kan harta karun..
minta2 lah naik 10kg tiap2 mggu..:p
hahaha... nie teknik tarik emas nie.... tapi kena cari ibu dia dulu.... :D:D:D
 

Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
Terima kasih kpd semua warga CG yg response ke atas thread saya ini.

jika tidak dapat 10 kg, brapa KG AU Seller ada? minima 2 kg pun boleh!:) Harga willing Buyer and willing Seller.
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,494
Reaction score
4,245
Points
196
10kg ke 10gm...

ataupun tt silap tulis
 

Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
10kg ke 10gm...

ataupun tt silap tulis

Tak silap Bro.......

jika tidak ada 10 kg jongkong emas purity 999.9, minima 2 kg pun boleh..

Dipendekkan cerita yaa.... 10 kg pun ok, 2 kg pun boleh....

 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
bagus kalau sapa dpt deal ni..
 

Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
itu lah.....#:-S
nanti lah aku jampi serapah naik kan harta karun..
minta2 lah naik 10kg tiap2 mggu..:p
Memang mana nak cari 10 kg jongkong AU 999.9 ? Seller AU ada tetapi belum ketemu lagi. Tiap perayaan contohnya Deepavali, ramai penganut Hindu membeli jumlah AU yg paling maksima.

jika ada jampi serapah boleh bawa naik harta karun pun ok tetapi kena dapat certification dr Assayor. Selepas diuji memang confirm, knp tidak , kita boleh beli dari sdra... :) Sdra kena hubungi raja bunian ke ? :)) joke sj bro.... jangan mare...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register