Competitor selalu tekan iklan adwords kita. Macamana nak kesan dia?

CG Sponsors




Sabrifx

Banned
Joined
Mar 14, 2019
Messages
83
Reaction score
21
Points
11
sebelum ni pakai seo.. tapi bila orang lain dah pakai adword dekat atas je.. terpaksa la follow pakai adwords sekali.. tapi asyik kena klik2 dengan competitor je.. tengok pattern dia search dengan pattern ip orang yang sama..
dia pakai bot untuk tekan. silap2 rugi besar
 
Sponsored Post

radzee.ar

Freshie
Joined
Jun 2, 2015
Messages
29
Reaction score
0
Points
8
sebelum ni pakai seo.. tapi bila orang lain dah pakai adword dekat atas je.. terpaksa la follow pakai adwords sekali.. tapi asyik kena klik2 dengan competitor je.. tengok pattern dia search dengan pattern ip orang yang sama..
Yang ni memang competitor selalu buat. Saya dulu masa beria-ria jual ebook adwords kena macam tu jugak. Kos CPC mencanak , sales macam kura2. Sabar ja la n belajaq. Organic growth (SEO + teknik2 lain) slow, long term tapi berbaloi untuk labur buat jugak. Consider semua strategi yang ada la kannn.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register