Competitor selalu tekan iklan adwords kita. Macamana nak kesan dia?

Recommended Brokers


Sponsored Post

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,377
Reaction score
228
Points
123
knp dia buat begitu
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,020
Reaction score
922
Points
166
assalam cgrian..

ada tak cara nak detect competitor yang asyik tekan iklan kita di google ads..
dah trace ip, service provider buat dynamic ip pulak.. tak dapat detect ip yang tetap..

hari2 dia dok main tekan2 banyak kali..
Kesian ekau bro. Habih duit byr klik tapi Roi ekau rugi. Den dh penah keno cmni maso awal thn 2000. Pstu try MSN adcenter plak ok skt.
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,020
Reaction score
922
Points
166
memang market malaysia.. nak buat cne hehe..
Bertabahlah bro. Den skg lbh suko pakai SEO blog n video utk tarik targeted trafik. Free n jimat duit ekekeke
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,326
Reaction score
1,436
Points
596
Bertabahlah bro. Den skg lbh suko pakai SEO blog n video utk tarik targeted trafik. Free n jimat duit ekekeke
seo ngan youtube la dasyat:eek::eek::eek::eek:

jangan lupa carigold sekali

rajin masuk rajin komen banyak la sales

kos zero

tapi nak best upgrade la life time cg supporter
 

mhj.hafeezz

Fun Poster
Joined
Nov 13, 2012
Messages
912
Reaction score
2
Points
15
teringin juga nak buat google adword

tapi lani mahal

kalau satu keyword rm1

tekan 100 kali dah rm100

kalau tak dak sales

wooo nangis lar
sebelum ni pakai seo.. tapi bila orang lain dah pakai adword dekat atas je.. terpaksa la follow pakai adwords sekali.. tapi asyik kena klik2 dengan competitor je.. tengok pattern dia search dengan pattern ip orang yang sama..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register