BTC USD 38,460.4 Gold USD 1,774.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell COCOA COLLAGEN POWER PLUS & agen diperlukan

Watiez

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2009
Messages
156
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum & Selamat Datang........


Kepada sesiapa yg berminat utk menjana pendapatan sampingan dengan menjadi agen Cocoa Collagen Power Plus, sila PM Watiez / Email [email protected] . Profit lumayan dengan pembelian min 10 Set (1 Carton)..... Penghantaran PERCUMA (SM Shj)




CCPP-1.jpg


Harga Retail : Stok Sebulan
RM59.90/Set of 3 Box @ 10 Sachet (SM)


Produk terbaru dan paling murah di pasaran mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam...

Koko Pracampuran... adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :

~Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon. mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit
~Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
~Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
~Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
~Dextrose monydrate - Melambatkan proses penuaan
~Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan Dan Khasiat

+ Membantu mengimbangi hormon
+ Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
+ Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit
+ Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
+ Melambatkan proses penuaan
+ Merapatkan vagina dan megeratkan hubungan suami isteri
+ Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
+ Mencerahkan kulit secara semulajadi
+ Memberi tenaga
+ Membantu mengurangkan keguguran rambut
+ Melancarkan peredaran darah dalam badan
+ Mengimbangi berat badan
+ Meningkatkan daya penghadaman
+ Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

**Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen kecuali wanita mengandung tidak digalakkan.
 
Last edited:
Sponsored Post

Watiez

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2009
Messages
156
Reaction score
0
Points
10
Sebahagian Testimoni Pengguna


Salam...
Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....

Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!



Salam kak...
Mmg best la cocoa collagen ni.. Thanks la sbb rekemen..Hubby i kata breast nampak pejal jer.. N he love it..Mmg ada perubahan dia kata..So mmg bagusla..



Salam sis,
Nak gak bg testimoni psl cocoa collagen ni. Cocoa collagen memang superb! Dah abis 1 ktk breast memang bulat and pejal..Nmpk cantik....suami ape lagi hem..hem...la... rugi sapa x testing lagi..harga pun murah..



Akak ....sofi nak bagitau sikit pasal cocoa coll. mmg best...breast and punggung kita mmg berbeza, breast besar and bulat, punggung plak mmg akan.. jer, shape cantik...kulit muka tak berminyak lagi tau..kalau dulu, boleh guna tuk goreng ikan..yang best nya, rambut sofi tak berapa nak gugur...mmg best lah, cocoa coll. ni yang sofi suka mmg tuk dalaman and luaran...nanti sofi akan sentiasa repeat order tuk cocoa coll. tungguuuuuuuuuuu yer kak ...


Salam..
Leez pun nk bg testi pasal CC.. dah 2 kotak abis, rasa mmg sedap..breast mmg mantap.. pastu kulit rsa licin & lmbut sgt.. tp bab punggung msh xdak beza, kempis je.. tgu le 1 bln 2 lg..


Cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, hari hari mau, ape lagi layan jela. Bukan main2 tau kenyataan,.


Salam kak......
hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni.......C ocoa collagen tu mmng manteppp abis la, Last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO..........dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe......tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDULILLAH......mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk pubahan anom........



BETUL...BETUL...BETUL ( macam upin n ipin)......hehe....nak bg Testimoni gak....kat sini husbend tak baca takpe....husbend Azie pun cakap 'tutttt KETAT...mcm anak daraa...(hakikatnye anak dah 2) he..he..he........pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!


KAH! KAH! KAH! Takyah BALAJAR CAKAR HARIMAU.....Penangan COCO
HARI-HARI MAUU......


cc tu best jgk la..kulit rasa cam kulit baby...kulit tapak tgn n kaki..rasa cam tak pnah wat keje...hehe lembut...tak mau stop la.. luka2 pun cepat ilang..baru2 ni kene iron kat kaki..hikhik... tapi alhamdulillah...parut cerah dah.. my boboo n bont*t pun cantek je..hehe suke sgt...


Sebelum ni badan akak susah betul nak berpeluh tapi Alhamdulillah... lepas minum cocoa ni akak dpt rasa perbezaannya, badan pun lebih bertenaga.


Malu lak nak cite.. tapi kenyataannya CC ni memang power le. Lepas seminggu minum suami kak tegur nape awak punya t.....t dah lain ye? He..He... penangan CC.
:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register