[CNY Promo] Tapak Pengiklanan Untuk Disewa

CG Sponsors




Sponsored Post

nemeck

Fun Poster
Joined
Jan 9, 2009
Messages
285
Reaction score
5
Points
15
Adakah anda mempunyai barangan untuk dijual ? Mahu mendapatkan lebih ramai pelanggan membeli barangan anda? Mahu lebih ramai orang mengunjungi kedai atau laman web anda ? Atau mahu lebih maju berjaya dalam apa juga jenis perniagaan yang sedang anda usahakan secara kecil-kecilan atau besar-besaran?

Memperkenalkan website periklanan yang sedang berkembang pesat, WWW.MONSUN-BIZ.COM

Faedah untuk sertai
  • Satu panel iklan cuma RM50 sahaja untuk 30 hari!
  • Saiz Panel yang BESAR! Kami menyediakan panel yang bersaiz 2.5MB
  • Maksimum 10 gambar boleh dimuat turun ke dalam iklan anda. Cukup untuk mengiklankan pelbagai produk, dalam satu iklan!
  • Juga boleh memuatkan paparan video produk!
  • Monsun-biz.com menyediakan pembayaran menerusi payment gateway(pembayaran menerusi kredit kad)
  • Menerima jutaan pelawat monsun-biz yang melayari web ini!
  • Meningkatkan imej syarikat!

Bagaimana nak iklankan?
  • Tajuk Iklan (nama produk)
  • Gambar-gambar atau video
  • Penerangan tentang produk/barangan
  • Maklumat syarikat dan maklumat peribadi (no. telefon/nama/website/email)

Sila SMS YaZ 013-2075393 atau e-mail [B][email protected][/B] untuk membuat tempahan iklan anda.Jika anda tidak mempunyai iklan sendiri, saya akan membina iklan untuk anda tanpa sebarang caj tambahan. Anda hanya perlu kirimkan gambar, butiran iklan dan no.telefon anda ke email saya,tapi saya cadanagkan anda membuat iklan sendiri kerana dengan itu anda lebih berpuas hati.
Untuk [email protected] pembayaran sila [email protected]@PM saya.

PROMOSI WAKTU TERHAD UNTUK 3 WARGA CARIGOLD YANG PERTAMA
  • Apabila anda penempah 1 tapak untuk 1 bulan, anda akan mendapat percuma 1 bulan lagi (terhad kepada 1 tapak iklan sahaja)
Hehe, salam bro, Monsun-Biz? bukanker benda ni dah diistiharkan scam ker? owner dia pun skang ni dicari tapi malangnya x jumpa,
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
nampak nama monsun jer aku terus kuar dr thread nie....
 

nemeck

Fun Poster
Joined
Jan 9, 2009
Messages
285
Reaction score
5
Points
15
tapi kenapa letak link monsun? sudah terang lagikan bersuluh
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
angin monson kekkekekeek...
 

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
Hehe, salam bro, Monsun-Biz? bukanker benda ni dah diistiharkan scam ker? owner dia pun skang ni dicari tapi malangnya x jumpa,
Bukan dah tuko jadi MAROON lak ke? Klo tak silap aku lerrr.. Nama jek tuko.. owner still the same..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register