CNI Enterprise (M) Sdn Bhd (161139-M) (AJL93014) - mycni.com.my

Recommended Brokers


lilnaldo98

Active Member
Joined
Jun 1, 2006
Messages
1,170
Reaction score
0
Points
20
Cyber Ant Network adalah satu rangkaian usahawan online CNI yang menjalankan aktiviti menambah pendapatan dengan menggunakan kemudahan ICT yang terkini. Teknik yang digunakan adalah sangat praktikal dan boleh dilakukan jika anda mempunyai akses internet.

Kenapa CNI?
Saya sukakan produknya dan tidak rasa terbeban untuk beli (maintain) setiap bulan. Saya tetap beli barangan tersebut untuk kegunaan keluarga. Kebetulan rumah saya dekat dengan stokis CNI, menambah mudah urusan saya membeli barang samaada untuk kegunaan sendiri atau servis kepada pelanggan.

Apa matlamat saya dengan CNI?
Jika tak capai tahap Intan Jutawan pun saya tak kisah, asal ada pendapatan tambahan sekitar RM5,000 pun sudah ok bg saya. RM2,000 pun tetap baik berbanding takde langsung pendapatan tambahan. Saya yakin melalui sistem cni2u yg diusahakan oleh saudara Firdaus(ADMIN), saya boleh membina network lebih baik tanpa menjejaskan aktiviti harian saya yg lain. Saya tak perlu pergi meeting malam2, pergi buat demo ke sana-sini untuk menaja. Semuanya dipermudahkan dengan konsep e-MLM.


http://cni2u.com/fadzlil/
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

lilnaldo98

Active Member
Joined
Jun 1, 2006
Messages
1,170
Reaction score
0
Points
20
KONSEP 100PV = < RM 130.00 sebulan (maintain)

Setiap produk CNI mempunyai nilai PV dan BV masing-masing. PV adalah Promotion Value manakala BV adalah Bonus Value. PV digunakan untuk kenaikan pangkat dan BV digunakan untuk pengiraan pembahagian bonus. Apabila anda membeli barangan CNI, anda akan mendapat kedua-dua mata PV dan BV ini.

Konsep yang hampir sama dengan Bonuslink atau kad Mesra Petronas digunakan dalam Multi Level Marketing. Anda akan mendapat mata yang boleh ditukarkan kepada bonus (wang) apabila anda dan kumpulan anda membeli barangan CNI.

Penggunaan 100PV setiap bulan diwajibkan oleh pihak CNI untuk melayakkan pengedar menerima bonus dan faedah-faedah daripada syarikat. Bonus datangnya daripada jualan syarikat dan jualan syarikat adalah hasil daripada pembelian produk oleh pengguna.

Mengguna 100PV setiap bulan amat mudah untuk dilakukan kerana produk CNI terdiri daripada pelbagai jenis barangan keperluan harian dan makanan kesihatan. Apa yang perlu dilakukan hanyalah menjadi pengguna bijak dan menukar jenama barangan keperluan harian anda kepada jenama CNI. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai produk-produk CNI,
 

hidupsihat.com

Freshie
Joined
Feb 19, 2007
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Hidup itu... Sihat... Cantik... Hebat...

Hidup itu... Sihat... Cantik... Hebat...

Semua wanita itu cantik. Cumanya mungkin anda hanya perlu menambahkan kecantikan itu dengan usaha. Cantik itu adalah sesuatu yang subjektif. Ada orang kata si A itu cantik, tetapi orang lain tengok dia biasa sahaja. Oleh itu, wanita tidak kira di mana sahaja berada perlu menanam motivasi untuk meningkatkan keyakinan diri untuk kelihatan cantik.

www.sihatcantik.com
 

cariwang

Freshie
Joined
Feb 12, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Tiada Janji Indah,Usaha dan Kerjasama Penentu Jaya

Berbeza dengan program matrix, randomiser, pelaburan dan apa
apa sahaja yang menjanjikan mimpi yang indah-indah tetapi pada
akhirnya habuk pun tarak, kami di CNIbiz mengharapkan anda dapat
melapangkan sedikit masa mengkaji apa yang kami cadangkan.

Sebelum saya teruskan, ingin saya jelaskan bahawa memang benar
syarikat yang kami bernaung adalah CNI yang popular dengan kopi
Tongkat Ali dan banyak lagi produk-produk kesihatan yang lain.
Tetapi CNIbiz adalah sebuah grup bebas yang mempunyai pelan
pemasaran yang berbeza. Kami menggunakan kombinasi sistem MLM
dan forced matrix 5 X 5.

Di CNIbiz kami cuba memperkenalkan sistem bantuan dalam menjana
ekonomi secara berkumpulan. Bersama kumpulan kami, kerjasama
berkumpulan amat diutamakan. Konsep kami 'BANTU DI-BANTU'.

Kami tidak laung-laungkan bahawa ahli yang tidak menaja pun boleh
memperoleh RM16,345.20 pada bulan ke 4 walaupun sebenarnya ianya
boleh berlaku kerana kami ingin tegaskan bahawa penajaan adalah
sangat penting dalam urusniaga kami. Tanpa penajaan atau jika
hanya beberapa kerat diantara kami yang menaja, lambat lah pulangan
yang bakal diterima oleh ahli-ahli.

Ringkasan Program CNIbiz :

1. Buka account associate kami sebanyak RM 70.00. Anda akan terima
barangan yang berharga RM155.60 (Anda dah untung di sini)

2. Taja 5 orang untuk menjadi direct downline anda. Hanya 5 orang
sahaja. Sekiranya anda pandai menaja dan mendapat lebih dari 5,
secara otomatik lebihan tajaan anda akan diletakkan di level ke
2 network anda dan begitulah seterusnya. Anda diberikan website
percuma untuk promosi. (Sekiranya anda join bisnes ini dengan
saya dan anda tidak pandai mempromosikan website anda, saya akan
mengajarkan anda bagaimana untuk mengiklan dengan menggunakan
kaedah-kaedah percuma di internet. Dengan menggunakan kaedah
"copy and paste" sahaja anda akan dapat menghantar beratus-ratus
iklan dengan hanya meluangkan 30 hingga 45 minit setiap hari.)

Dengan statistik pengguna internet Malaysia yang kini telah men
cecah 11juta, saya rasa mendapatkan 5 tajaan adalah sangat mudah.

Saya join program ini semalam jam 11.30pagi dan sehingga sekarang
saya sudah penuhkan 5 direct downline dan limpahkan 4 ahli lagi
ke level ke2 network saya. Sepatutnya saya dah berhenti mengiklan
tetapi konsep kami yang bantu di-bantu, saya teruskan promosi saya
untuk membantu downline. Bukan saya seorang, ramai ahli lain dan
admin turut mempromosikan program ini.

3. Anda perlu maintain dengan membeli produk berharga RM140 setiap
bulan selama 4 bulan. Jangan risaukan maintenance ini kerana
ianya lebih merupakan modal untuk penjanaan RM16,345.20 pada bulan
ke 4 nanti.

Program CNIbiz ini akan dilancarkan pada 1 Mei 2007. Dapatkan maklumat
yang lebih terperinci dan sertai kami sebagai ahli percuma dahulu
sekarang.

KLIK SINI untuk Kejayaan Kita. InsyaAllah.
 

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,155
Reaction score
678
Points
76
CNI rupenye..klau letak tajuk CNIbiz kan senang..
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
CNI rupanya...
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
Minum la korang habuk kayu tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register