Cmna ek cara nk lupakan seorang WANITA

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

matramlee

Active+ Member
Joined
Apr 6, 2012
Messages
3,202
Reaction score
250
Points
0
Cmna ek cara nk lupakan seorang WANITA yg pernah mnjadi seorg yg spesel dlm hidup (ex-gf)....

cmna nk hilangkn derita bila teringat & rindu kt dia
 
Sponsored Post

sarah ali khan

Active+ Member
Joined
Oct 19, 2011
Messages
3,424
Reaction score
24
Points
0
Ok serius ni.

Only time will heal u. Xde cr lain dah.
 

elnino25

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
7,087
Reaction score
14
Points
0
dptkan wanita yg lain bro..zassss..
 

satriahitam

Active+ Member
Joined
Oct 15, 2008
Messages
4,484
Reaction score
49
Points
48
senang jer... makan semut banyak-banyak... org kata klau makan semut sekor leh jadi pelupa 44 hari... cuba makan banyak2.. konfirm lupa terus....:D
 

cyberalam

Active Member
Joined
Feb 14, 2008
Messages
2,059
Reaction score
6
Points
0
ingat menda buruk psl dia.. perbuatan dia yg menyakitkan hati..
 

fadziledel

Active Member
Joined
May 31, 2012
Messages
1,762
Reaction score
6
Points
0
cari awek lain la...tu yg paling berkesan...
 

highway

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2009
Messages
4,414
Reaction score
293
Points
0
Cara melupakan bekas kekasih dengan segera!
Oleh : Razzi Rahman

[email protected]

Salam untuk semua...nampak gaya, Biar Bro ajelah yang mulakan dulu, kategori ini. Mungkin ada yang segan-segan lagi tu ya hehe Forum kita ni members dah ramai dah, tapi mungkin mereka suka membaca aje kut atau browzing atau mungkin masih tak ada idea untuk meninggalkan komen or post. It's okay...no prob, bro sporting punya.
Untuk tip pertama ni, mungkin ramai pernah baca apa yang bro pernah tulis ni, NAMUN, tidak pernah perbincangkan. Jadi inilah peluang anda untuk membincangkannya. Jadi...
"Bagaimanakah caranya untuk cepat-cepat melupakan dia yang curang dengan kita? Bagaimanakah cara-caranya untuk buang bekas kekasih dari hati kita???"

Pengalaman yang anda lalui bertahun-tahun, berkasih, bercinta...sebenarnya tidak mungkin dapat kita lupakan. Susah beb!!...Namun, apa yang kita boleh lakukan ialah membuatkan pengalaman itu sudah tidak bermakna lagi. Memang susah!, tetapi boleh dilakukan! Cuma, masalahnya...sesetengah dari kita tidak mahu berubah. Nak juga yang duk menipu kat kita, nak juga pada yang buat kita sakit hati. Duk ingat juga kat yang buat kita terseksa jiwa. Bro faham, dah sayang...tapi kan dia dah tinggalkan kita, kan dia dah happy dengan kekasih barunya. Jadi biarlah dia...Apa kata anda berubah hari ini dan bertindak sekarang juga!!

"Membuka hati anda pada yang lain adalah satu cara berkesan untuk melupakan bekas kekasih. Apabila anda asyik dengan yang satu, pemandangan anda agak tersekat. Bukalah hati dan mata anda pada yang baru, nescaya anda akan cepat melupakan yang lama."

YES THAT'S RIGHT! Cari dan kenal dengan teman baru, sahabat yang baru sekarang dan luangkan sepenuh masa bersama teman baru anda. Insyaallah, pengalaman bersama bekas kekasih anda, akan tidak bermakna lagi, dengan itu lama kelamaan, mengingati bekas kekasih seperti sudah tiada di dalam fikiran anda lagi. INGAT!...Selagi anda masih single dan tiada orang lain untuk anda fikirkan walau seseorang yang anda minat...selagi itulah anda akan terus hidup di masa lalu, mengenang segala kenangan manis bersamanya yang sebenarnya sudah tidak bererti buatnya, walau begitu bermakna bagi anda. Kan itu begitu menyedihkan...

**Berubah hari ini beb! Listen to your Brother Love...
 

tyco

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2010
Messages
3,945
Reaction score
1,613
Points
0
Cmna ek cara nk lupakan seorang WANITA yg pernah mnjadi seorg yg spesel dlm hidup (ex-gf)....

cmna nk hilangkn derita bila teringat & rindu kt dia
cuba banyak banyak ingat tuhan ..tu yg sewajar nya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register