Club Para Suami & Isteri Yang Akan 'Puasa Batin' 100 hari -keahlian telah dibuka

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Mari semua bakal ibu/bapa sama ada anak pertama atau anak kedua, ketiga, keempat dan seterusnya sertai Club 'Puasa' 100 hari

Bukan club melucas tapi untuk share maklumat terutama yang dah berpengalaman sebagai bapa/ibu kepada bakal bapa/ibu warga CG

Harap dapat kasi tau bila tarikh jangkaan kelahiran dan update info semasa sebarang kesulitan atau petua untuk dikongsi bersama

Bagi yang sedang dalam tempoh puasa 100 hari tu kalau nak share bila 'raya' pun boleh juga...

:)):)):)):)):)):)):))
 
Last edited:
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ayooo..........bukak gak kedai EBOSS 100 nih.........tahniah......hehehe.....
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
tanda2 eboss nye minyak dh smpi paler...
lama sgt dh simpan sejak start puase....
:eek::eek::eek::eek::eek:
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ayooo..........bukak gak kedai EBOSS 100 nih.........tahniah......hehehe.....
ramai rupanya gang CG bakal jadik ibu/bapa tak lama lagi...boleh share info dari orang 'lama'...:))
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
tanda2 eboss nye minyak dh smpi paler...
lama sgt dh simpan sejak start puase....
:eek::eek::eek::eek::eek:
Boleh bincang2 kat sini...kalau tak banyak lak tread nak jengok...:))
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ramai rupanya gang CG bakal jadik ibu/bapa tak lama lagi...boleh share info dari orang 'lama'...:))
boss kasi story la sket boss nyer pengalaman tue.......:">
wat tatapan bersama.........:D
 

crixerity

Fun Poster
Joined
Jun 20, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
patut tuan tanah kena kongsi dulu pengalaman...
agagagagaaa...
:))
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Mambang lintah dah buka kedai baru pulak.... :)) :))
 

lah7257

Active Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
1,971
Reaction score
5
Points
25
Yang aku tau masa isteri mengandung. Suami tak boleh bunuh binatang.
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Yang aku tau masa isteri mengandung. Suami tak boleh bunuh binatang.
itu rasanya tak berapa betul.....
kalau nak sembelih ayam, macam mana pulak....? :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register