Closed

CG Sponsors




putriDanea

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
Dah tak buat lagi dah.
Closed!
 
Last edited:
Sponsored Post

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Bagus gak nie... konsep idea yg menarik...
ada ofis kat setiap negeri ke ttg Evo VVIP kad nie?

sure takde hidden caj?
 

putriDanea

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
Bagus gak nie... konsep idea yg menarik...
ada ofis kat setiap negeri ke ttg Evo VVIP kad nie?

sure takde hidden caj?
takde hidden caj.
HQ di Selangor.
Kebanyakkan agent di Kuala Lumpur. Jika sesape yg berminat di luar KL, biasanya Agent/Consultant akan menghubungi melalui telefon. Transaction di buat melalui telefon & akan disahkan oleh bahagian pengurusan Eolution. Sebab itu kemudahan ini sangat sesuai utk pemengang kad kredit.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Sapa nak try boleh try...
 

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
eeemmm..nak ke x nak ni...nak byr yg letih ni
 

putriDanea

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
eeemmm..nak ke x nak ni...nak byr yg letih ni
alahai bro... kita caj trus dr kredit kad. hanya sekali saja iaitu RM396 trus utk seumur hidup. pastu nanti bila statement kad sampe awk byr je lah ikut kemampuan. :D
 

putriDanea

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
mari... mari...
Nikmati penjimatan bila ke klinik....
Nikmati penjimatan bila bercuti....

:)paid :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register