To Sell Closed

CG Sponsors




wa266

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
751
Reaction score
0
Points
10
Closed..tolong tutup thread ni..item sold. TQ
 
Last edited:
Sponsored Post

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
:))...baru beli..nak let go sebab tersalah beli
-Maxtor Basics 3.5 500gb
-Warranty 3 tahun
-Dah dimasukkan banyak lagu2 ........???
-Kira nak let go rm600..external HDD + softwares yang berharga dalam tu

Berminat: pm saya @ sms 0192111125 (sms je..jangan call). Jangan marah kalau saya tak reply pm sebab saya jarang online. Btw, yang betul2 berminat nak beli, sila letak no tel dalam pm tu ek
bro...or sis perhaps...

software y diberi tu original ke?software pe je y diberi?
konpem ke harga RM 600?
biar betul...?
 

matagas

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2007
Messages
8,217
Reaction score
30
Points
110
:))...baru beli..nak let go sebab tersalah beli
-Maxtor Basics 3.5 500gb
-Warranty 3 tahun
-Dah dimasukkan banyak lagu2 ........???
-Kira nak let go rm600..external HDD + softwares yang berharga dalam tu

Berminat: pm saya @ sms 0192111125 (sms je..jangan call). Jangan marah kalau saya tak reply pm sebab saya jarang online. Btw, yang betul2 berminat nak beli, sila letak no tel dalam pm tu ek
awat mahal sangat...kalau nak kira software ngan lagu tu boleh download free je:D
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
Er.. tinggi sangat price tu bro.
Yang brand new pun lagi murah :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register