BTC USD 50,123.8 Gold USD 1,825.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Closed

Sponsored Post

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
Mari beli....


RM 128.OO

Dnhans ni bagus untuk semua peringkat
xkira kecil atau muda, ia boleh menyembuhkan secara semulajadi dlm kitaran badan kita ni.Macam sy makan alhmdulillah tumit kaki sy semakin pulih alhamdulillah...dan pemulihan daya tidur sy semakin baik...klw sy tulis kt sni xcukup tp klw nk taye ape2 boleh taya kt ym sy atau di thread ini...


RM 48.OO

Yang ini pula...Limmina Plus...sy pun ambil pil ini untuk mengurangkan berat sy sbb kaki sy saiz 4 badan kena jaga dan sy juga mengalami susah nk lawas so...perut sakit...tp xleh...so bile sy makan ni dia memulihkan sistem penghadaman sy dan sy xsakit susah nk lawas mcm dulu lagi...

alhamdulillah..sy ambil kedua2 produk ini sy tidak mengalami sakit perut dan bleeding so...kepada yg masih kurg fahan dan inginkan detail leh taya sy di thread ini

Selamat mencuba...


FREE POS!!!!! mari....mari.....

 
Last edited:

heryboy

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
4,982
Reaction score
3
Points
25
wah dah ada thread baru skrg...huhu tuan rumah memang betul2 berniaga ek...jual produk dnhans plak ye..tahniah..mcm nilah org bumiputera...cayalah...:)
 

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
wah dah ada thread baru skrg...huhu tuan rumah memang betul2 berniaga ek...jual produk dnhans plak ye..tahniah..mcm nilah org bumiputera...cayalah...:)

terima kasih la...mengikuti perkembangan thread2 sy..yg ni memg sy pakai...alhmdulillah tu yg nk kongsi khasiat yg baik ni dengan warga cg dan yg di luar sna..marilah...jgn malu2 bertanya :)
 

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
luper nk cakap...sesiapa yg penah mencuba dnhans n limmina plus ni leh la bg testimonial kt thread ni...haa....kita sama2 berkongsi pengalaman....produk dnhans ni boleh dimakan oleh semua golongan tetapi klw limmina ni org dewasa la yg boleh kanak2 xboleh...tau...hohohoohoho....:D
 

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
bg testi lummina boss....

Ini testi customer yg guna limmina plus[/COLOR]

Testimoni 1
Pn. Azlina
Limmina Plus di antara produk yang saya amalkan sewaktu dalam pantang. Ianya bertujuan mengelakkan masalah sembelit dan mempercepatkan proses pemulihan dalam rahim. Disamping itu, Limmina Plus juga berfungsi untuk membersihkan usus dan menurunkan berat badan. Amalkan Limmina Plus sekiranya anda inginkan kesihatan yang baik kerana usus yang baik memberi jaminan kepada kesihatan yang optimum.

Testimoni 2
Puan Esah, Bidan
Sebelum saya menemui produk LImmina Plus selalunya saya mengesyorkan kepada pelanggan saya supaya minum air asam jawa supaya pelanggan saya dapat membuang air besar sebelum saya menjalankan tugas menaikkan peranakan dan memudahkan tugas saya untuk mengurut tetati setelah saya dapati Limmnina Plus bukan sahaja mampu membantu pelanggan saya membuang air besar dengan mudah tetapi saya juga dapati kesan jahitan lebih cepat sembuh dan peranakkan cepat kecut. Dan mengikut pengalaman daripada pelanggan pelanggan saya, mereka juga memberitahu saya Limmina Plus membantu menurunkan berat badan dan mengempiskan perut yang buncit.

Testimoni 3
Pn. Dewi
Saya boleh makan seberapa banyak pun, berat badan saya tetap ideal. Sehingga pada satu hari saya tidak boleh lagi memakai kesemua pakaian seragam kerana sudah ketat dan lama-kelamaan, saya mula hilang keyakinan diri dengan bentuk badan saya yang ‘bulat’ ini. Saya bertekad utk mengurangkan berat badan. Akhirnya saya mencuba Limmina Plus. Saya menuruti segala arahan yang diberi termasuk banyak minum air untuk membantu mempercepatkan penurunan berat badan.
Alhamdulillah berkat dengan penggunaan produk Limmina Plus dan minum banyak air dalam masa 2 hari berat badan saya menurun 1kg. Kini saya lebih sihat dan amat aktif dalam kegiatan fizikal. Hebat sekali, kan!.



 
Last edited:

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
haaa...itu di antara yg bg testi yg makan limmina plus..klw happymior nk tanya ape2 sy sedia membantu bg memberi kenyakinan pada pengguna, sy sendiri juga pengguna limmina plus dan DNHAns dan sy yakin ape yg sy alami ini akan anda suma alami setelah menggunakan produk2 ini... kepada sesiapa yg dah guna produk ini leh bg testimonia; kt thread sy...xkisah la beli di thread ini atau pun di luar....success always

 

heryboy

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
4,982
Reaction score
3
Points
25
wah....dah ada testimonial org yg guna nih...tuan umah pun dh guna sendiri..baguslah macam tu....:D
 

heryboy

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
4,982
Reaction score
3
Points
25
nak tanya tuan rumah...orang lelaki boleh ke guna produk nih juga?:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register