BTC USD 19,158.5 Gold USD 1,660.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted closed..

namkin

Active+ Member
Messages
3,381
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,381
Reaction score
57
Points
30
dah xde kene mengene da..
 
Last edited:
Sponsored Post

edan

Fun Poster
Messages
452
Joined
Jun 10, 2008
Messages
452
Reaction score
0
Points
10
pesanan ikhlas: kalau dah dapat tu tlg samak ek.maklumla barang 2nd
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
aku tgh mencari kedai yg jual alatan restoren secondhand..
spti peti sejuk...meja+kerusi..dapur..dan food display..etc..

sape2 yg tau leh inform kat aku..kdai area kt KL+seremban+selangor
di alu2kan...

kedai dengan peralatan sekali nak? ada kawan nak jual kedai tu kat jalan kopi klang (sebelum pekan meru) lebih kurang RM60K boleh terus business
 

namkin

Active+ Member
Messages
3,381
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,381
Reaction score
57
Points
30
kedai dengan peralatan sekali nak? ada kawan nak jual kedai tu kat jalan kopi klang (sebelum pekan meru) lebih kurang RM60K boleh terus business

Nak brg je..kdai da ade..leh bg sbut hrge kalo stuju nk jual brg
 

namkin

Active+ Member
Messages
3,381
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,381
Reaction score
57
Points
30
pesanan ikhlas: kalau dah dapat tu tlg samak ek.maklumla barang 2nd

yup..
in'Allah akan di samak..tp,dpt dr org kite pon dah bgs dah...
xyah nak susah2 nak samak..

bump~!!
 

gooddjinn

Active Member
Messages
2,432
Joined
Mar 14, 2006
Messages
2,432
Reaction score
122
Points
43
saya de jual mangkuk stainless steel.. tapi baru.. boleh usya2.. kalau nak klik kat siggy saya bawah skali..

:D :D :D
 

namkin

Active+ Member
Messages
3,381
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,381
Reaction score
57
Points
30
xde sape2 tau ker kdai2 kat area korang jual 2nd restaurant equipment..?
 

chintok

Fun Poster
Messages
401
Joined
Mar 18, 2007
Messages
401
Reaction score
0
Points
10
bole pm saya barang2 yg di perlukan? meja nak bape unit? kerusi nak bape unit? senang nak cite. saya ada maklumat byk kedai-kedai atau restoran yang akan di tutup dan barangan kedai mereka akan di lelong..
 

namkin

Active+ Member
Messages
3,381
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,381
Reaction score
57
Points
30
bole pm saya barang2 yg di perlukan? meja nak bape unit? kerusi nak bape unit? senang nak cite. saya ada maklumat byk kedai-kedai atau restoran yang akan di tutup dan barangan kedai mereka akan di lelong..

Tq bro..aku kan reply A.S.A.P..
 

fadzli

Fun Poster
Messages
333
Joined
Oct 19, 2006
Messages
333
Reaction score
0
Points
10
ape cite tt ni?dah dapat ke barangnye?klu dapat informla.aku pun tgh mncari ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register