BTC USD 58,835.7 Gold USD 1,796.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

closed ...

Sponsored Post

mr_oneboss

Junior Member
Joined
Dec 2, 2010
Messages
74
Reaction score
0
Points
6
buka akaun paypal satu bro.. mudah je tu..
pastu beli paypal credit..
 

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
buka akaun paypal satu bro.. mudah je tu..
pastu beli paypal credit..

kene apply debit card kan ?
lagi pun bukan nak guna sangat pun ..
ni pun sebab mudah.my tak boleh bankin guna mybank ..
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
beli VCC untuk aktifkan paypal.. then paypal boleh beli dari member2 CG k
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
salam ,
ada tak sesape yang boleh tolong transfer rm50 guna paypal ke mudah.my
aku nak beli kredit dekat mudah.my untuk bukak store proniaga ..
aku takde akaun paypal la .
bila dah dapat aku akan bankin semula kat korang ..
terima kasih ..

:-?:-?

la knpa x guna card credit je
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
buat je la satu akaun paypal ngan debit card sekali,
penting tu untuk kegunaan mase depan :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register