BTC USD 54,642.0 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Closed

malayleaks

Active Member
Messages
2,418
Joined
Jan 1, 2011
Messages
2,418
Reaction score
14
Points
25
Senyap jer TT.Ada sesiapa yang dah dapat info dari TT berhubung bantuan yang nak diberi?
 
Sponsored Post

NightFury

Active+ Member
Messages
3,481
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,481
Reaction score
11
Points
25
Salam..

Ada x member2 KL/Selangor kat sini yg berminat meniaga hp,topup,accs,spare part,repair hp,n IT stuff mcm laptop,pc,pendrive ke..?

xkisah la nak buat secara sambilan or full time ke..

aku ble bantu dgn tunjuk lokasi supplier-supplier area KL/Selangor

tapi ada la service caj nye.. :)
klu bminat ble PM aku,kita cite.. :D
oh ye,nyatakan lokasi korg dl..sb xsemua tempat supplier ni cover..
mainly seluruh KL, kawasan Selangor cuma yg bersempadan dgn KL contoh Ampang,Gombak,Selayang,PJ,KJ,Subang dan lain2..jauh2 cam Kuala Selangor xdapek nak nolong..



kalau supplier simpack digi, celcom, maxis area ampang ada x? sng nak cod ..:D kalau produk apple pulak ?:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register