Ask/Help Closed - Thanks to All

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

Mata38

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15
[STRIKE]Salam semua,

Just nak tanya pendapat ringkas pasal mangkuktingkat.com

Kebelakangan ni kitorang busy dengan event jadi sama ada kena tapaw makanan bawa balik atau order McDonald. Tapi kalau tiap hari McDonald pun masalah juga sebab boleh menambahkan berat badan. So aku nak try test delivery mangkuktingkat.com ni dan tengok menu masakan dia pun boleh tahan...

Sayangnya aku dok try call dari pagi takde yang angkat phone.. Ada tak sesiapa yang menggunakan perkhidmatan mangkuktingkat.com dan macam mana rasa lauk dia ok ke tak? Kalau yang 1 pax menu ayam tu biasanya berapa ketul ayam? Dari segi delivery ok ke atau bermasalah?

Mohon share dari rakan sekalian :D

Terima Kasih

[/STRIKE]

Thread ditutup sebab mangkuktingkat.com telah ditutup :)

Terima atas atas maklumat semua..
 
Last edited:
Sponsored Post

basyir89

Active Member
Joined
Jun 10, 2011
Messages
2,252
Reaction score
3
Points
25
Aq rasa mangkuk tingkat ni da xda da...
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,690
Reaction score
21,085
Points
1,671
kt jb ada restoran wt delivery ni..lupa plak apa nama die..mmg cepat die masak n sampai tu..10-15minit je dah smpai ofis..rasa biasa jela mcm kedai mana masak pun
 

misszya88

Active Member
Joined
Aug 10, 2011
Messages
1,214
Reaction score
6
Points
25
mangkok tgkt dah lama xde kot
lg pun dia punya pesanan
tuk seminggu bkn harian
 

Mata38

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15
Aq rasa mangkuk tingkat ni da xda da...
err... dah tak wujud ke??

apesal la bebudak office aku beriya sangat nak order tadi..

aku try dok call tapi tak dapat..
 

Mata38

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15
kt jb ada restoran wt delivery ni..lupa plak apa nama die..mmg cepat die masak n sampai tu..10-15minit je dah smpai ofis..rasa biasa jela mcm kedai mana masak pun
Kat KL ni tak banyak nasi lauk delivery ni...

Business opportunity... :)
 

Mata38

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15
mangkok tgkt dah lama xde kot
lg pun dia punya pesanan
tuk seminggu bkn harian
dah tak wujud ek? thanks bro..
memang ingat nak test seminggu..


PS: ada sesiapa boleh confirmkan lagi?
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,977
Reaction score
1,926
Points
206
bro dekat mane?
member aku yg bukak YATI AYAM PERCIK, cyberjaya ade buat delivery
 

faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
Salam semua,

Just nak tanya pendapat ringkas pasal mangkuktingkat.com

Kebelakangan ni kitorang busy dengan event jadi sama ada kena tapaw makanan bawa balik atau order McDonald. Tapi kalau tiap hari McDonald pun masalah juga sebab boleh menambahkan berat badan. So aku nak try test delivery mangkuktingkat.com ni dan tengok menu masakan dia pun boleh tahan...

Sayangnya aku dok try call dari pagi takde yang angkat phone.. Ada tak sesiapa yang menggunakan perkhidmatan mangkuktingkat.com dan macam mana rasa lauk dia ok ke tak? Kalau yang 1 pax menu ayam tu biasanya berapa ketul ayam? Dari segi delivery ok ke atau bermasalah?

Mohon share dari rakan sekalian :D

Terima Kasih

:)cgrock
sudah tutup maaa :)cgrock
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register