To Sell [CLOSED] SAPPHIRE HD7750 Graphic Card- DDR5 1GB

CG Sponsors




labsolution

Junior Member
Joined
Mar 21, 2013
Messages
67
Reaction score
0
Points
6
Saya nak Let Go Graphic Card SAPPHIRE HD7750 Graphic Card..
Ada lagi 4 kotak, sape cepat die dapat..


Saya akan attach gambar di bawah..

Anyone interested? boleh pm saya ya..
Murah2 le tolak.. harga lowyat skrg RM300.. saya tolak RM260 SAHAJA


*SAPPHIRE HD7750 Graphic Card DDR5 1GB






Semoga pc anda Lancar untuk bermain PES2013..!!!
majulah komputer untuk kelicinan joystick~~



*COD : Putrajaya/ Serdang/ Bangi/ Kajang~~
Call/SMS me at 01TIGA-732 4466
 
Last edited:
Sponsored Post

MoMuChI

Fun Poster
Joined
Oct 21, 2010
Messages
937
Reaction score
2
Points
15
tukaq dengan 2.5 WD EXternal 1TB ok tak, baru belum open box lg..
 

labsolution

Junior Member
Joined
Mar 21, 2013
Messages
67
Reaction score
0
Points
6
hallamak, minta maaf tuan..
external sy dh ada.. :)
klu blom beli ari tu ambe dh trade in ngn tuan ^_^
 

clorox_bersih

Legendary Member
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
Ambe punya mobo asus lama..dah usia 6 tahun, intel core 2 duo, slot pcie, boleh masuk ka??
 

labsolution

Junior Member
Joined
Mar 21, 2013
Messages
67
Reaction score
0
Points
6
arini belum bump lg.. huhee.. COD area putrajaya, serdang bangi kajang..
1 kotak dah letgo.. tinggal 5 saja lagi..!!!
 

dimmurbogir

Fun Poster
Joined
Jul 25, 2011
Messages
345
Reaction score
0
Points
10
memang murah dah ni ... kene bump kalu ada rezeki duit lebih den nak angkat niih
 

labsolution

Junior Member
Joined
Mar 21, 2013
Messages
67
Reaction score
0
Points
6
thank you..thank you..
aku doakan hang dpt rezeki lebih esok ^_^
Amin.. hee
 
Sponsored Post
Top
Log in Register